Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım ben 20+6 bende çoook hafif var dün anne olan bir arladasımla konuştum normalmiş süt girebiliyor bu dönemlerde kiminin erken oluyormus hamilesin sonuçta süt girmesi normal
Bu arada benim bebişim kız senin ki belli oldu mu
Canım ben 20+6 bende çoook hafif var dün anne olan bir arladasımla konuştum normalmiş süt girebiliyor bu dönemlerde kiminin erken oluyormus hamilesin sonuçta süt girmesi normal
Bu arada benim bebişim kız senin ki belli oldu mu
Takipte kalin haftaniz ilerledikce sut gelisi artarsa dogumu hizlandiriyo benim 6 aydan sonra sabahlari goguslerim dolu dolu olur ve baktigimda sip sip damlardi sutler tutardim ki akmasin diye gogus pedlerini dogumdan once kullanmaya baslamistim sonuc 32. Haftamda nst de duzenli sancilarim cikti ama ben hic birini hissetmiyordum ilac serum vs derken 37ye kadar tutabildik 37+1 de dogum oldu
Takipte kalin haftaniz ilerledikce sut gelisi artarsa dogumu hizlandiriyo benim 6 aydan sonra sabahlari goguslerim dolu dolu olur ve baktigimda sip sip damlardi sutler tutardim ki akmasin diye gogus pedlerini dogumdan once kullanmaya baslamistim sonuc 32. Haftamda nst de duzenli sancilarim cikti ama ben hic birini hissetmiyordum ilac serum vs derken 37ye kadar tutabildik 37+1 de dogum oldu
Sut artisi fazla olursa dedim zaten. Kasilmalarla birlikte sutun gelmesi dogumu tetikliyo vucut bebegi dogurmak icin sancilaniyo sutte salgilanmaya basliyo dogum olacak diye. Sizin haftaniz daha kucuk benim dedigim artis 6. Aydan sonra olmustu suan gelen 3 4 damla sutun bir zarari olmaz zaten