Gögüsten Süt gelmesi

Admin9595

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2020
970
En iyi cevaplar
1
195
33
19+2 günlük hamileyim 2 3 sefer süt geldi çok mu erken yoksa normal mi sizce

19+2 günlük hamileyim 2 3 sefer süt geldi çok mu erken yoksa normal mi sizce
Canım ben 20+6 bende çoook hafif var dün anne olan bir arladasımla konuştum normalmiş süt girebiliyor bu dönemlerde kiminin erken oluyormus hamilesin sonuçta süt girmesi normal
Bu arada benim bebişim kız senin ki belli oldu mu 🥰

Canım ben 20+6 bende çoook hafif var dün anne olan bir arladasımla konuştum normalmiş süt girebiliyor bu dönemlerde kiminin erken oluyormus hamilesin sonuçta süt girmesi normal
Bu arada benim bebişim kız senin ki belli oldu mu 🥰
Erkek benimki de insan anne olunca böyle oluyomuş demek ki herşeyi düşünüyosun

Erkek benimki de insan anne olunca böyle oluyomuş demek ki herşeyi düşünüyosun
MasaAllah Allah selametli bir şekilde kucagına almayı nasip etsin 🥰🌸
Tabi canım sürekli düşünüyor insam herşeyden nem kapıyor sağlıkla gelsin insaAllah 😊

MasaAllah Allah selametli bir şekilde kucagına almayı nasip etsin 🥰🌸
Tabi canım sürekli düşünüyor insam herşeyden nem kapıyor sağlıkla gelsin insaAllah 😊
İnşAllah kaç haftalık senin

Takipte kalin haftaniz ilerledikce sut gelisi artarsa dogumu hizlandiriyo benim 6 aydan sonra sabahlari goguslerim dolu dolu olur ve baktigimda sip sip damlardi sutler tutardim ki akmasin diye gogus pedlerini dogumdan once kullanmaya baslamistim sonuc 32. Haftamda nst de duzenli sancilarim cikti ama ben hic birini hissetmiyordum ilac serum vs derken 37ye kadar tutabildik 37+1 de dogum oldu

Takipte kalin haftaniz ilerledikce sut gelisi artarsa dogumu hizlandiriyo benim 6 aydan sonra sabahlari goguslerim dolu dolu olur ve baktigimda sip sip damlardi sutler tutardim ki akmasin diye gogus pedlerini dogumdan once kullanmaya baslamistim sonuc 32. Haftamda nst de duzenli sancilarim cikti ama ben hic birini hissetmiyordum ilac serum vs derken 37ye kadar tutabildik 37+1 de dogum oldu
Bu gün doktora sordum gayet normal dedi

Bu gün doktora sordum gayet normal dedi
Sut artisi fazla olursa dedim zaten. Kasilmalarla birlikte sutun gelmesi dogumu tetikliyo vucut bebegi dogurmak icin sancilaniyo sutte salgilanmaya basliyo dogum olacak diye. Sizin haftaniz daha kucuk benim dedigim artis 6. Aydan sonra olmustu suan gelen 3 4 damla sutun bir zarari olmaz zaten

Back
X