göğüsten süt/su akması

hfbm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2012
56
3
26
Rize
slm 40+4 gebeyim bu sabah göğsüm şaşılacak derecede akmıştı atletim sırılsıklamdı böyle bi olay başına gelen varmı göğüs akması doğumu tetikler diye duymuştum acaba doğum mu baslayacak artık baslasın zaten çok kötü haldeyim

slm 40+4 gebeyim bu sabah göğsüm şaşılacak derecede akmıştı atletim sırılsıklamdı böyle bi olay başına gelen varmı göğüs akması doğumu tetikler diye duymuştum acaba doğum mu baslayacak artık baslasın zaten çok kötü haldeyim

Bende 24haftalık hamileyim iki gündür benim de hafif şu geliyor göğsüm den sen doğum deyince korktum gerçekten öyle birşey varmı

Benimde hamileyken gogsumden sut gibi sivi geliyordu ama zamaninda dogum yaptim korkmayin birsey olmaz Allahin izniyle

ya heryerde değişik değişik seyler yazıyo işte insan korkuyo gerçi benim günüm geçiyo doğmasını çok istiyorum ama yine de insan merak ediyor rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin insallh

Annem doğum yapacağını göğsünden süt gelmesiyle anlamış ve ardından kasılmalar başlamış.

bugün sancı girdi aradan şimdi de ebbek karnımda sertleşip duruyo zaten iki gündür habire karnımda ssertleşiyo nefesimi kesiyo bu normal mi benim ikinci doğumum ama ilk gebeliğimde böyle seyleri yaşamamıştım

Back
X