Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
slm 40+4 gebeyim bu sabah göğsüm şaşılacak derecede akmıştı atletim sırılsıklamdı böyle bi olay başına gelen varmı göğüs akması doğumu tetikler diye duymuştum acaba doğum mu baslayacak artık baslasın zaten çok kötü haldeyim
slm 40+4 gebeyim bu sabah göğsüm şaşılacak derecede akmıştı atletim sırılsıklamdı böyle bi olay başına gelen varmı göğüs akması doğumu tetikler diye duymuştum acaba doğum mu baslayacak artık baslasın zaten çok kötü haldeyim
ya heryerde değişik değişik seyler yazıyo işte insan korkuyo gerçi benim günüm geçiyo doğmasını çok istiyorum ama yine de insan merak ediyor rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin insallh
bugün sancı girdi aradan şimdi de ebbek karnımda sertleşip duruyo zaten iki gündür habire karnımda ssertleşiyo nefesimi kesiyo bu normal mi benim ikinci doğumum ama ilk gebeliğimde böyle seyleri yaşamamıştım