goji üzümü

adya88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
492
301
53
36
Arkadaşlar bu mevveyi bilen ,kullanan,sonuç alan var mi? İnternette rrastladım ve ciddi kilo kaybından bahsediyor.

Merhaba canım. Ben 10 gün kullandım. Istah kesiyor. Bugun 16.gunum diyette. Artik istahim kendiliğinden kapaninca üç öğün kullanmayı bıraktım. Ama yoğun derecede c vitamini içerdiği için halsiz hissettigimde 10-15 tane yiyiyorum. Multivitamin hapı etkisi yapıyor resmen.

30 ila 50 gr kesinlikle gecilmemelidir diyor. 10/15 bundan fazla değil mi? Diyettte mi yapıyorsunuz ayriyeten

Bi de hiç tartildiniz mi? Bir haftasonunu da kilo kaybı olduğunu idda ediyorlar

Canım 50 gr aldım. Kuru ve ufak olduğundan epeyce yetiyor. Fazla yememeye de çalıştım. Bir günde 50 gr demek acikmayi unutmak demek. Metabolizman mahfolur. Bak 10 gün yedim üç öğün onar tane. Hala da her gün 10-15 tane yiyorum. Yarın bitecek 50 gr. Evet tartiliyorum da. Diyet yapıyorum, spor da. 90 kilo başladım. 16. Günüm bugün. Tam 85 kilo geldim sabah. Ama diyette çok sıkı bir diyet. Ayrıntılarını yollicam simdi

Azminize hayran kaldim. Tebrik ederim. Benim okadar kilo vermeye ve almaya müsait yapım var kı. İki ay günde 20 dk hızlı tempoda aralıksız yürüdüm diye ayda uç dört kilo gitti hemen. Sizin gibi yapsam desene 34 beden olurum. Dusunun yürüyüş dışında hiç bisey yapmadım yemeye içmeye aynen devam. Fakat temponun z biraz yuks k geldi bana.

Rica ederim. Biraz yardimci olduysam ne mutlu bana.
Benim yapım da çok musait alıp vermeye. Ama 90 kiloyu bulunca gene dedim daha yoğun olsun bu sefer. 99 kilo iken yaptığım hafif diyet ve günde 1.5 saat sporla iki buçuk ayda yaklaşık 16 kilo verdim. Bu sefer diyetin de kemeri sıktım. 5 kilo gitti 16 günde. 30. Gün tartilacagim bir dahakine. Bakalım. Herşeyden önce sağlığımız olsun. Gerisi hallolur :) size de iyi şanslar.
Dedigim gibi goji büyük mucize değil yağ yakmak için. Ama iştah müthiş kapanıyor ve enerji veriyor :) iyi gunler

Aylık on kiloyu garantilemiştir gorunuyorsunuz. Tekrar tebrikler. Ben şubat ayında bi dusuk yaşadım. Dusukten sonrada hep acaba dedim,korktum ve kilo kontrolü için yaptığım her şeyi rafa kaldırdım. Belli m de de fitik çıktı mi! Günlük sporlarını,ictigim limonsuyu,yeşil cayi, elma sirkesini. Hep hamile olma ihtimali beni bu hale getirdi. Şubat ayından bu yana yaklaşık 12 kilo aldım. Sizin temponuzla bu bir aylık bisey :). Ama ben eski dirayetimi kaybettim. Evdeyim ve canım istemediğihalde hep kendimi yerken buluyorum. CÇok yardımcı oldunuz,iştah kkestiğini öğrenmem bile çok iyi oldu. Tesekkur ederim.

Kıyamam. Ben de ilk gebeligimde 10 haftalik düşük yapmıştım. Sonrasında 86 kilo oldum. Diyet yaptım. Sadece diyetle bir buçuk ayda altı kilo verdim. Diyet devam ederken hamile kaldım. On kılı alarak 90 kiloya doğuma gittim. Emzirmeydi derken 98 i geçtim.
Bence eşin korunsun.once kilo ver.
Hızlı kilo vermeye gelince.. çok kilolu insanlar daha çok veriyor kiloyu. Mesela 19 yasimdayken 64 kilo kadar olmuştum. 12 kilo vermem dört ayimi almıştı. Hem de yoğun hareketli bir süreç geciriyordum. O yüzden zannedersem birkaç aya metobolizmam daha geç yakacak. Ama olsun. Değil altı ay bir senemi bile alsa bırakmayacağım.
Gojiyi günde kırk tane ayir. Yemeklerde değilde aralarda çok yiyen bir insansan (ben oyleyim) yemeklerden önce değil de aciktiginda tuket. Ise yarıyor. Üstelik müthiş iştah kestigine kafam pek yatmamisti. Ama oyle

harika ya cok bayıldım bende bugun aldım insallah kilo vericem,spora yazıldım,dşyette yapıyorum ama sabah kalkamıyorum :)

Bulunduğum şehirde kilosuna 80 lira diyorlar. Emin de alamiyorum acaba doğru urun mu diye.

SLM KIZLAR BENDE YENİ SİPARİŞ VERDİM BAKALIM İNSALLAH İŞE YARARDA YAZARIM SİZE

İlk bir haftanı paylasmani sabırsızlıkla bekliycem canm

Merhaba siz nerden aldiniz bana yardimci olurmusunuz orjinalmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…