• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gök gürültüsü korkum

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
benim en korktuğum şeylerden bir tanesi gök gürültüsü.akşam çok yağmur yağdı ve gök gürledi ben şimşek çakaken yerimde duramıyorum evde olmama rağmen çok korkuyorum o an ışık çıktığında ve arkasından o ses beni çok korkutuyor sanki yıldırım düşücek ve ölücek mişim gibi geliyor kelimeyi şehadet getiriyorum.sizlerde korkuyor musunuz yoksa bende mi problem var psikoloik bir sorun mu?hayatımın her anında gök gürültüsü olucak dışarıdada olabilirim kaçamam yani sizinde fikirlerinizi merak ediyorum..

bende aynı durumdayım acaip korkarım ve aklıma ilk gelen sey yıldırım olur bilmiyorum ama hep korkmusumdur düzeleceğinide sanmıyorum :26:

aynen bende cok korkuyorum canim . ozellikle disardaysam . ) yagmur yagar ben semsiye tasimam yildirim falan carpar diye haha :D:66:

biz de dün arkadaşımla gök gürültüsüden neden korkulur ki dediğimiz an arkadaşım tam o sırada camı kapatırken bir gök gürültüsü oldu,arkadaşım yerinde oynadı,irkildi bi an..aslında korkmanız normal ,ama hep her an yıldırım düşebilir,ölebilirim korkusu olması anormal canım..bu durum pskolojiktir kesin..bu türden okuduğunuz haberlerden etkilenmiş olabilirsiniz.ama bu konu da yalnız değilsiniz sizin gb çok korkan bir arkadaşım var mesela..

Kesinlikle benide çok huzursuz eden bir sestir o, kıyamet koparcasına şiddetli olur bazen...Fena !

Sırf bu yüzden aylardır bizden ayrı yatmaya alışmış olan kızımı dün gece yanımıza aramıza yatırdım.
Ben çok korkarım gök gürültüsünden kızım daha 20 aylık bir anda korkar bizi yanında göremezse çok etkilenir diye yanımızda yatırdım.

bende korkarım.gece uyurken gök gürlediği zaman eşimin dibine sokulur,yorganı da başıma kadar çekerim.bu korkuyu nasıl yenebilirim bilmiyorum :59:

bende cok korkuyorum..ama bunun cozumu ne bılmıyorum ..:59: evın ıcınde camın onunden bıle gecemem yagmursıddetlı yagarken.dısarda zaten sormayın halımı..

bende çok korkardım eskiden ama şöyle okumuştum bir yerde ışık sesten daha hızlıymış yani biz o sesi duyduğumuzda o çoktaan düşmüş oluyomuş ondan beridir korkmam sesinden :34:

Ben hiçç korkmam, bayılırım o seslere. Fobi gibi bir şey herhalde sizdeki. :s

benim en korktuğum şeylerden bir tanesi gök gürültüsü.akşam çok yağmur yağdı ve gök gürledi ben şimşek çakaken yerimde duramıyorum evde olmama rağmen çok korkuyorum o an ışık çıktığında ve arkasından o ses beni çok korkutuyor sanki yıldırım düşücek ve ölücek mişim gibi geliyor kelimeyi şehadet getiriyorum.sizlerde korkuyor musunuz yoksa bende mi problem var psikoloik bir sorun mu?hayatımın her anında gök gürültüsü olucak dışarıdada olabilirim kaçamam yani sizinde fikirlerinizi merak ediyorum..

senelerce gökgürültüsü fobimle boğuştum terapi aldım korkmayan anlayamaz çocukmusun der evet banada anlamsız geliyor korkmak ama kendime anlatamıyodum
benim korkum panik atak olduktan sonra başladı allaha şükür artık korkmuyorum yani en azından herkesin korktuğu kadar korkuyorum
hala gökgürlerken sokakta olmak istemiyorum bi kızım var 15 yaşında hiçç kormaz hatta bana güler :1::1:
geçen gece hayatımda ilk defa evde yalnızken şimşek çaktı ve ben hiç korkmadım
kendimi şöle teselli ediyorum o sesi ve ışığı duyabiliyorsam hala yaşıyorum demektir işe yaradı bende bi de camdan bakmak bana çok iyi geldi
inşallah senin korkuların da geçer o kadar iyi anlıyorum ki seni

Son düzenleme:
Ayy bende çok severim ya o sesi :27: bi anda olunca sesten irkilirim tabii belki ama
normal olarak izlemesi herşeyi bana çok keyif verir ve de söyle güzel bir penceredennnnn bi de sevgilinn yaninda olacak yağmur casirr casirrr :97:

Back
X