gokce13 Burun Estetiği Ameliyatı

Mehaba Gökçecim
Hayırlısı olsun canım:) Bende Can Kopal'a ya ramazan bayramında ya da kurban bayramında ameliyat olmayı düşünüyorum. Kendisiyle daha sadece telefonda görüştüm. Sen muayene ve fiyat ile bilgili bana bilgi verebilirmisin canım??

muayene ye bugün gittim rahat konusuyo kendisi konusuyo anlatıo sadece tasarım resmi falan yok sadece resim çekiyo fiyat 3000 civarı

alçım çıktıı :)

Cok cok gecmis olsun, insallah istedigin gibi olmustur. Alcinin cikmasi seni baya rahatlatmistir:) Can kopalin basarili bir ameliyatini gormustum burda bir arkadasta mikado herhalde, insallah seninki de cok guzel olmustur:) Resimlerini bekliyoruz kendini iyi hissetiginde:)

eski resimlerimi ekledim yeni leri eklemek problem oldu. internet gidiyo insallah en ykn zamanda eklerim onlarıda :) çok tesekkür ederim istediğim gibi oldu sanırım henüz sis olsada :):)

selamlar arkadalar ben burun estetiği olucam can kopala burun ameliyatı olan varmı lütfen bilgi vern:(

çok güzel olmuş güle güle kullan teşekkürler paylaştığın içi ayrıca peki kaç defa ameliyat oldun ikinc br ameliyata gerek kaldımı???

eski resimlerimi ekledim yeni leri eklemek problem oldu. internet gidiyo insallah en ykn zamanda eklerim onlarıda :) çok tesekkür ederim istediğim gibi oldu sanırım henüz sis olsada :):)

cnm bu can kopal istanbuldada merkezi varmı ayrıca resimlerini bnde görebilirmiyim nerden bakılıor tşkr ederim şimdiden

Mikado beni eklermısın rica etsem can beye amelıyat olucam sayende ama senın fotolarını göremedım:27:

Back
X