Çanakkale’de yaşıyorum canım adayla alakalı kesin net bilgilerim yok ama sanırım sağlık konusunda pek iyi değil. Yerleşmeyi mi düşünüyorsunuz:)Gökçeada da yaşayanlardan bilgi alabilir miyim? Sağlık ve sosyal durum acısından nasil bi yer
Eşim asker ilk basta ev bulamadik memlekette kalacaktm zaten iki gun sonra kaydırırlar diye dusunduk simdi lojman cıkma iht yüksek dediler kararsiz kaldm oglum suan 6 yasında onunla da ilgili zor donemden geciyorm her gun ama her gun babamı özledm diyorÇanakkale’de yaşıyorum canım adayla alakalı kesin net bilgilerim yok ama sanırım sağlık konusunda pek iyi değil. Yerleşmeyi mi düşünüyorsunuz:)
Kesinlikle gelin hiç kafanız karışmasın. İnsanlar adaya yerleşmek için evlerini vs satıp geliyorlar. Yazları zaten diyecek laf yok mükemmel bir yer ama kışın tabi çok sakin.Eşim asker ilk basta ev bulamadik memlekette kalacaktm zaten iki gun sonra kaydırırlar diye dusunduk simdi lojman cıkma iht yüksek dediler kararsiz kaldm oglum suan 6 yasında onunla da ilgili zor donemden geciyorm her gun ama her gun babamı özledm diyor
Esim eğer lojman cıkarsa 3 yil orada kalırız beni kaydırsalar da siz kalırsınz diyor kafam yine karıstı
Tesekkür ederim verdginz bilgi icinKesinlikle gelin hiç kafanız karışmasın. İnsanlar adaya yerleşmek için evlerini vs satıp geliyorlar. Yazları zaten diyecek laf yok mükemmel bir yer ama kışın tabi çok sakin.
Eğitim acısından nasilBiraz uzak şehre ama bence yaşanır. Çocuğunuz için de çok güzel olur tam bu yaşlarda güvenli temiz bir yerde çocukluk geçirmek. Tatil beldelerinin kışları da evet sakin olur ama onun bile güzelliği başka olur.
Eğitim açışından pek yorum yapamayacağım, eşinizin çevresinde çocuğu olanlar var mı? Eşiniz sanırım bir süredir orda, öyle anladım.Eğitim acısından nasil
Suan kücük icanadolu sehrindeyim ama inanin cok rahat sehir cogu sehirden imkan olarak güzel egitim, sağlık acisindam ve belediye de cocuklar icin muhakkak ay icinde en az 3 4 etkınlik yapıyor ulasım cok rahat
Evet lojmanı bahcesinde park varmıs cocuklar cok diyoEğitim açışından pek yorum yapamayacağım, eşinizin çevresinde çocuğu olanlar var mı? Eşiniz sanırım bir süredir orda, öyle anladım.
Belki onların ebeveynlerinden bilgi alabilirsiniz bir şekildeEvet lojmanı bahcesinde park varmıs cocuklar cok diyo