Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gökçek, Mina’daki katliamdan ‘vazife çıkardı’: Sorunu bize teslim etsinler, biz çözelim
Gökçek, Mina’daki katliamdan ‘vazife çıkardı’: Sorunu bize teslim etsinler, biz çözelim
24/09/2015 19:13
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Suudi Arabistan’ın Mekke kentinde Hac için gelenlerin barındığı Mina çadır kentinde yaşanan ve en az 717 kişinin hayatını kaybettiği belirtilen faciadan‘vazife çıkardı’.
Fotoğraf: DHA
Twitter hesabından paylaştığı mesajda yaşamını yitirenler arasında Türk hacıların da olduğu iddiasında bulunan Gökçek, “Acımız çok büyük. Bu böyle devam etmemeli. Sorunu bize teslim etsinler, biz çözelim…”diye yazdı.
Erdoğan yandaşları ortada bıraktı! 753 kişinin öldüğü skandal faciadan sonra yandaş medya Suudi yönetimi eleştirmişti. Erdoğan ise Suudileri savundu, yandaş medya ortada kaldı.
Dün Hac’da şeydan taşlamak için Mina’ya giden hacılardan 753’ü izdiham nedeniyle hayatını kaybetti. Bayram’ın en çarpıcı gelişmesiydi. Gerek sosyal medya gerek medya Hac’daki olaylar için Suudi yetkililerin organizasyon eksikliğinden şikayet ediyordu. Şikayet edenler arasında yandaş medya da vardı. Yenişafak, Anadolu Ajansı gibi kuruluşlar da Suudi yönetim aleyhine yayın yaptı. Ancak Erdoğan bugünkü açıklamasında ‘Suudi Arabistan’ın doğrudan suçlanmasını doğru bulmuyorum’ demesiyle yandaş basın kelimenin tam anlamıyla ortada kaldı.
Melih Gökçek attığı tweet’i sildi
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek dün skandal faciadan sonra ‘Bu işi bize versinler, böyle devam etmemeli’ yazmıştı. Ancak Erdoğan’ın açıklamasından sonra Gökçek bu tweeti sildi.
Mehmet Ali Şahin de yönetimi eleştirdi
AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Mina’da yaşanan faciada tedbir yönünden ciddi bir eksiklik olduğunu belirterek, “Bize versinler, Türkiye oradaki organizasyonu kimsenin burnu kanamadan hac vazifesini yaptırır Allah’ın izniyle” demişti.
Erdoğan yandaşları ortada bıraktı! 753 kişinin öldüğü skandal faciadan sonra yandaş medya Suudi yönetimi eleştirmişti. Erdoğan ise Suudileri savundu, yandaş medya ortada kaldı.
Dün Hac’da şeydan taşlamak için Mina’ya giden hacılardan 753’ü izdiham nedeniyle hayatını kaybetti. Bayram’ın en çarpıcı gelişmesiydi. Gerek sosyal medya gerek medya Hac’daki olaylar için Suudi yetkililerin organizasyon eksikliğinden şikayet ediyordu. Şikayet edenler arasında yandaş medya da vardı. Yenişafak, Anadolu Ajansı gibi kuruluşlar da Suudi yönetim aleyhine yayın yaptı. Ancak Erdoğan bugünkü açıklamasında ‘Suudi Arabistan’ın doğrudan suçlanmasını doğru bulmuyorum’ demesiyle yandaş basın kelimenin tam anlamıyla ortada kaldı.
Melih Gökçek attığı tweet’i sildi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek dün skandal faciadan sonra ‘Bu işi bize versinler, böyle devam etmemeli’ yazmıştı. Ancak Erdoğan’ın açıklamasından sonra Gökçek bu tweeti sildi.
Mehmet Ali Şahin de yönetimi eleştirdi
AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Mina’da yaşanan faciada tedbir yönünden ciddi bir eksiklik olduğunu belirterek, “Bize versinler, Türkiye oradaki organizasyonu kimsenin burnu kanamadan hac vazifesini yaptırır Allah’ın izniyle” demişti.
Ya haberlerde izledim mehmet ali şahin hac organizasyonunu bize versinler organizasyon bozukluğu var gibi açıklama yapmış.önce ülkemizdeki madencilerin güvenliği sağlansa keşke
gökçek e gelince daha dün metrolarını su bastı neyin cakası bu