Gökhan özerdem mi? Engin Erkal mı? Kızlar acil yardım:(

Betus_07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2013
31
2
48
Antalya
Kızlar merhaba
Antalya da eleye eleye 2dr bıraktım. Engin erkal kbb ci gökhan özerdem plastik cerrah. Aranızda bu doktorlara ameliyat olan varmı. Sizce hangisine yaptırmalıyım. Engin bey hastanede olduğu ıcın deviasyon ve et oldugu icin ssk yarısını karşılıo ortalama 2 bın falan odicem. Ama gokhan bey plastık cerrah oldugu ıcın hıcbısey gecmiyo. Orda 6.500tl. Parasında değilim sonrasında pişman olup revizyona gırmektense verırım fazla ama hangısıne olacagım karar veremiyorum. Yardımcı olurmusunuz

merhabalar betus, karar verme aşaması en zor kısım herhalde sana kolay gelsin öncelikle :)
ben uzun zaman önce engin beye ameliyat olmayı istemiştim ama bir türlü fırsat olmadı, şimdi de eşim istemiyor ama hala aklımın bir köşesinde bu iş duruyor :)
benim arkadaşımı ameliyat etmişti oradan tanımıştım bende çok memnundu arkadaşım, şimdi facebook da hasta resimlerini paylaşıyor sayfası var oradan da bilgi sahibi olabilirsin.
Gökhan beyi hiç tanımıyorum ama 6 500 tl olduğuna göre herhalde iyidir diye düşünüyorum :)

Ben de araştırıyorum. Doç. Dr. Mustafa Deniz Yılmaz'ı çok tavsiye ettiler. Ona revizyon ameliyatı olan bir arkadaşım var son derece memnun. İlk ameliyatı sonrası sol tarafta çöküntü ve burun tıkanıklığı oluşmuş. İyi araştırmadığı için çok pişman olmuş. Deniz bey 2 problemini de düzeltmiş. burnum muhteşem oldu diyor. Bu hafta mutlaka deniz beyle görüşmeye gideceğim. Kafamı netleştirmem lazım.

CAnm görüştükten sonraa yazarsın di mi ??? Benim de revizyona ihtiyacım var hem de cok iyi bir doktora

CAnm görüştükten sonraa yazarsın di mi ??? Benim de revizyona ihtiyacım var hem de cok iyi bir doktora

meraba ben deniz beyle görüştüm. Çok iyi bir elektrik aldım. işinin ehli biri olduğu belli hiç bir sorumu geçiştirmedi. her şeyi tek tek ayrıntıları ile anlattı. Bana hastalarının resimleri de gösterdi. Yaptığı vakaların %30'unun revizyon vakaları olduğunu söyledi. benim bu doktora çok kanım ısındı. randevumu aldım. 2 hafta sonra ameliyat olacağım

iletişim bilgileri kendi internet sitesinde var oradan cebine ulaşabilirsin. ben öyle yaptım

Kesinlikle engin bey olmali. Benim de burnumun ic kisminda kemik egriligi vardi ayrica burnumun uc kismini da duzeltti. Coook memnun kaldim.

1 hafta önce Engin Bey burun ameliyatımı gerçekleştirdi. Bu süre içerisinde hiçbir problem yaşamadım. Çook uzun araştırma ve soruşturma sonucunda Engin Bey'de karar kıldım. Tereddütsüz tavsiye ederim.

Selam, Ben bu siteye ameliyat öncesi çok girip baktım. Açıkçası yorumlara ve fotoğraflara çok güvenemedim. Herkes doktorlar hakkında genelde övgü dolu şeyler yazmış ama memnun olmayanlar da var . Karar veremedim. Sonra bir arkadaşım vasıtasıyla Doç. Dr. Mustafa Deniz Yılmaz'a ameliyat olan arkadaşlarla tanıştım. Ben Manavgatta yaşıyorum. Burada ona ameliyat olan bir çok kişi var. Yaptığı burunları beğendim. İnsanın gözüyle gördüğü en iyisidir diye düşündüm. Deniz Bey'e ameliyat olalı 28 gün oldu. Şu anda çok doğru bir karar vermişim diye düşünüyorum. Benim burnum 8 yıl önce geçirdiğim bir kaza nedeniyle kırılmıştı ve basık ve düz bir görünümü vardı. Şimdi tamamen düzeldi. Doktor bey içeride bu kazaya bağlı olan yapışıklıkları da açtığını söyledi ki gerçekten artık daha rahat nefes alıyorum. Deniz Bey'i şiddetle tavsiye ederim.

Cnm bende manavgatta yasiyorum revizyon olmam gerekiyor ucretini ogrenebilirmuyim bi de mumkunse resimlerin varsa ameliyat sonrasi gorebilirmiyim su aralar doktor ariyorum tekrar ameliyat icin

Kızlar ben gökhan özerdeme estetik yaptırdım. Hic memnun kalmadım üstelik kendisi parayı alana kadar iyi davranıyor amelytn btsn biseye bozlrsa yani sizin begnmedginize kontrollere kendisi gelmiyor odaya sizle muhatap olmuyor. Cok pismanım bn gogus estetıgı oldum ona hem guzel yapmadı yaptırdıgıma degmedi hmde byle suratınıza bakmyr kontrollerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…