golden retriever yavrusu

Beautician1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2011
680
7
118
arkadaşlar eşim ve ben bir hevesle yavru golden retriever aldık.ikimizde onu cok seviyoruz fakat bakamıyacagımızı anladık.yapamadık.kocaman balkonumuz var diye aldık ama balkonumuzda evcil köpegi harap etmek istemiyoruz.bunun kışı da var.inanın çok üzgünüm ama yavruyken sahiplendirmek istiyoruz.daha 50 günlük.ilgisi olanlar varsa benimle irtibat kurabilir....üzgün.......:84::84::84::84::84:

cnm bızde kpek aldık 3 gun oldu gercekten zor ama ılk bır aydan snra rahatlarsınız neden bakamadınız? vazgecmeyın hemen ya aslnda ben kendi evime düşünüyorum ama golden bıraz büyük

arkadaşlar eşim ve ben bir hevesle yavru golden retriever aldık.ikimizde onu cok seviyoruz fakat bakamıyacagımızı anladık.yapamadık.kocaman balkonumuz var diye aldık ama balkonumuzda evcil köpegi harap etmek istemiyoruz.bunun kışı da var.inanın çok üzgünüm ama yavruyken sahiplendirmek istiyoruz.daha 50 günlük.ilgisi olanlar varsa benimle irtibat kurabilir....üzgün.......:84::84::84::84::84:

canım bende bir golden sahibiyim ve seni anlayabiliyorum golden evde çok ama çok zor oluyor hele de yavruyken, klişe laflar kurmak istemiyorum sana keşke iyi düşünüp alsaydın diye çünkü insan yaşamadan anlamıyor gerçekten. bazı pet siteleri var orda kolayca sahiplendirebilirsin yavrunu, bol şans

canım bende bir golden sahibiyim ve seni anlayabiliyorum golden evde çok ama çok zor oluyor hele de yavruyken, klişe laflar kurmak istemiyorum sana keşke iyi düşünüp alsaydın diye çünkü insan yaşamadan anlamıyor gerçekten. bazı pet siteleri var orda kolayca sahiplendirebilirsin yavrunu, bol şans

canım biz cok seviyoruz köpekleri.hatta biz cocuk yapmayı planlamıstık.köpek daha agır bastı düsün artık.cok basit geliyor işte yasamadan anlamıyor insan.

cnm bızde kpek aldık 3 gun oldu gercekten zor ama ılk bır aydan snra rahatlarsınız neden bakamadınız? vazgecmeyın hemen ya aslnda ben kendi evime düşünüyorum ama golden bıraz büyük

canım bugün misafir geldi.o kadar cok elestiri aldımki.a tüyleri dökülüyo.kızına aman ellerini yıka.eşim bütün gün işte sorumlulugu bende.agır geldi anlıcagın....

bız bide rotweiler aldık bugün 1+1 evi temizledim ve onla uğraştm canım cıktı 10 dkda bir çişi geliyo gerçekten zor ama biz vermeyi düşünmüyoruz:(

bız bide rotweiler aldık bugün 1+1 evi temizledim ve onla uğraştm canım cıktı 10 dkda bir çişi geliyo gerçekten zor ama biz vermeyi düşünmüyoruz:(

ya aslında bizde istemiyoruz ama eşim benim şikayetlerimden cok rahatsız.ha bire şikayet ediyorum.bugün halıya kakasını yaptı.halıyı kaldırdım.salonda halı yok düşün.ve yıkamamız lazım.zor gercekten....göründügü gibi degil.rahat olmak lazım.

cnm eğer gerçekten seviyorsanız bence sık dişini eğitimini verirseniz hiç sorun olmaz yine sizinki golden bizimki büyüynce 60 70 kilo oluyo :( bizde labrodor düşünüyoduk sipariş vermiştik goldenın tüysüzü ama bu köpek bi tanıdığımızın köpeğının yavrusu sahipsiz kalmıştı acıdık aldık ve asla geri vermez sevglm blıyorum keske golden olsaydı razıydım 2 sne sonra evlenicez evde o köpek nasıl olcak hiç bilmiyorum :(

cnm eğer gerçekten seviyorsanız bence sık dişini eğitimini verirseniz hiç sorun olmaz yine sizinki golden bizimki büyüynce 60 70 kilo oluyo :( bizde labrodor düşünüyoduk sipariş vermiştik goldenın tüysüzü ama bu köpek bi tanıdığımızın köpeğının yavrusu sahipsiz kalmıştı acıdık aldık ve asla geri vermez sevglm blıyorum keske golden olsaydı razıydım 2 sne sonra evlenicez evde o köpek nasıl olcak hiç bilmiyorum :(

canım valla içime sinen bir aile olursa vericem zaten.vermek olsun diye vermek istemiyorum kıyamam ben ona.otur egitimini verdik otur diyince oturuyor.bakalım kafam cok karısık.bide tatlıki teyzesi görme.....

sizinki golden ne güzel keşke bizimki öle olsa bayıla bayıla bakardm :( 10dkda bir çişini yapıyo surekli ısırıyo heryerim iz oldu büyyünce nolcak cocuğumla aynı evde bılmıyorum ama sevglm cok dusuncesizlk etti :( cnm bence tuvalet egtmınıde ver bakmaya devm et kıyma gercekte belkıde vercegn aılede bakamıcak atcak kapıya barınağa bak bız öle kimssesiz aldık kıyamadığımzdan :(

50 günlük yavru, bu yavruyu kaç günlükken aldınız? kaç gündür bakıyorsunuzda, bakamayacağınıza karar verdiniz?
üstelik balkona hapsetmekte vicdansızlık.

bütün yavru köpekler böyledir. aşırı derecede afacan olurlar, ama 2 yaşına gedilermi ağırbaşlı olurlar.

çok üzülüyorum bu hayvancıklara yaaaa... sizin gibi insanların ellerine düştülermi hayatları kararıyor. zevk için hayvan satın alıyorsunuz, sonra olmadı veriyorsunuz ya da atıyorsunuz...
benimde 4 yaşında bir golden retriever im birde 3,5 yaşında sokaktan aldığım bir sokak köpeğim var. İkisinede evde bakıyorum. yaşadığım ev apartman dairesi. zorlukları var ama güzelliklerinin yanında göze görünmüyor bile...

50 günlük yavru, bu yavruyu kaç günlükken aldınız? kaç gündür bakıyorsunuzda, bakamayacağınıza karar verdiniz?

bütün yavru köpekler böyledir. aşırı derecede afacan olurlar, ama 2 yaşına gedilermi ağırbaşlı olurlar.

çok üzülüyorum bu hayvancıklara yaaaa... sizin gibi insanların ellerine düştülermi hayatları kararıyor. zevk için hayvan satın alıyorsunuz, sonra olmadı veriyorsunuz ya da atıyorsunuz...
benimde 4 yaşında bir golden retriever im birde 3,5 yaşında sokaktan aldığım bir sokak köpeğim var. İkisinede evde bakıyorum. yaşadığım ev apartman dairesi. zorlukları var ama güzelliklerinin yanında göze görünmüyor bile...

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

hayvan beslemek fedakarlıktır cnm siz fedakar bir insansınız, tebrik ediyorum sizi. ancak hevesle hayvan alıp birkaç gün sonra veren insanlara çok kızıyorum. bu tür insanlar acaba çocukları olunca çok ağıyor çok işiyor, bakımı zor diye gerimi vericekler acaba merak ediyorm. :19:

iyi gunler ben kopegıınızı sahıplenmek ıstıyroum cok iyi bakabıleceğimden emin olabılrsınız.kopegın fotografı varsa koyabılırmısnız.Şuan tam olarak kac aylık.bide nerede oturdugunuzu soylerseniz eger yerınız bana yakınsa seve seve esımle gelıp alırım

eğer hala yavruyu sahiplendirmek istiyorsanız ben bakmak isterimm kendisine nasıl iletişme gecebiliriz sizinle ..

merhaba köpeğinize bi sahip buldunuzmu acaba??

ben de alabilirim yavrunuzu. :)) gercekten vermek istiyosanız lutfen iletişime gecelim. bilmiyorum yeni uye oldum telefon numarası veriliyor mu formlarda ama beni ********** olarak face**** da bulabilirsiniz. telefon numarası vermıyorum belki yasaktır diye. herkese iyi günler

Son düzenleyen: Moderatör:

merhaba ben öznur bursada yaşıyorum uzun suredır yavru bı golden arıyorum belki şehir dışına gondermek ıstemebılırdınız ama sehır ıcındede belkı benden daha çok seven bırını bulamayabılırsınız bu tür gönderiler için özel kargolar var masrafını ben karşılamaya hazırım sahıplendirme yapmadıysanız ona sahıp olmayı çok isterim

Back
X