D
dreamangel
Ziyaretçi
- Konu Sahibi dreamangel
Bu iyi bir haber.. Minik yavru örselenmemiş olacak.. Dilerim konu, bir daha bu şekilde dile gelmez..
"Önyargı" sözcüğünü biraz detaylandırmak da fayda var.. Elbette sizi tanımıyorum. Bu belki de okuduğum ilk mesajınız.. Hayvanseverlerin olası tepkilerini gözönünde bulundurarak, yanlış anlaşılmaya mahal vermeyecek ve kendinizi daha iyi ifade edecek şekilde bir mesaj yazabilir, talihsiz sözcükleri (burada: satmak / cinsiyet) kullanmayabilirdiniz. Kızlar, bir derdim var ne yapayım? da olabilirdi başlık mesela..
Yazdıklarınızı objektif olarak okuyabilirseniz, neden tepki verdiğimi de anlarsınız ki "haklısınız" diyerek zaten anladığınızı da ifade etmişsiniz..
Cinsiyet & veteriner ikilemine gelince.. bu bebelerin bamyaları gözle görünür zaten.. Ucunda da bir parça tüycük olur.. O nedenle ben cevap hakkımı "veterineri defterden silerdim" diyerek kullanmak isterim..
Bebeğe maşallah bu arada..![]()
Sizinle birlikte geçecek olan bütün yıllarının fotoğrafları için ayrı bir başlık açarsınız artık umarım..
Not: Kendi adıma, ailemde bir Retriever (labrador) olduğu için, karakter yapısını çok iyi tanıyorum.. Bu ayrılığı, inanın bana atlatamazdı. Genelde olan bitene karışmak, tepkilerimi gün ışığına sermek gibi bir adetim yoktur. Ama konu Retriever olunca tutamam kendimi.
o kadar iyi anlıyorum ki,çok da güzel anlatıyorsunuz kaydirigubbakcemile3
birkaç hafta öncesine kadar yine bu forumda hamileyim köpeğimi vereceğim başlıklı bi yazı görmüştüm ve tepkim aynı olmuştu..hamile olacağın belli değil mi kardeş yaa...
ve yine bu sayfada senin olduğunu şimdi anladığım çok da güzel bir yazını okudum..Kedimi trafik kazasında kaybeden biri olarak,gundimin öleceği güne ne kadar hazır olup olmadığımı düşüne düşüne ağladım..ben çok sulu gözümdür özellikle hayvanlar konusunda...senağlama
ama daha minicik ve yaşayacağımız güzel bir ömrümüz olur inşallah
dilerimki kimse hiç bir canlı hastalık derdi çekmez...
insanlar acıya dayanabiliyor bir şekilde ama onları düşünemiyorum bile :1no2:
sevgimle a.s. a.s. a.s.