S Selma Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Ekim 2007 290 18 118 41 Kocaeli 5 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Selma #1 Nivea bronzlaştırıcı mendil aldım çok memnunum çok etkili ama golden rose yarı fiyatına golden roseıda denemek istiyorum tavsiye eder misiniz?
Nivea bronzlaştırıcı mendil aldım çok memnunum çok etkili ama golden rose yarı fiyatına golden roseıda denemek istiyorum tavsiye eder misiniz?
mormelodi O benim dünyam... Kayıtlı Üye 5 Mart 2014 2.089 1.177 158 13 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Selma #2 selma1 .!.: Nivea bronzlaştırıcı mendil aldım çok memnunum çok etkili ama golden rose yarı fiyatına golden roseıda denemek istiyorum tavsiye eder misiniz? Genişletmek için tıkla... nasıl yani? terleyince filan akıyor mu? ya da açık renk kumaşlara geçiyor mu... düğünüm var benimde havalar kötü gitti denize gidemedim solaryumda düşünmüyorum... ondan sordm
selma1 .!.: Nivea bronzlaştırıcı mendil aldım çok memnunum çok etkili ama golden rose yarı fiyatına golden roseıda denemek istiyorum tavsiye eder misiniz? Genişletmek için tıkla... nasıl yani? terleyince filan akıyor mu? ya da açık renk kumaşlara geçiyor mu... düğünüm var benimde havalar kötü gitti denize gidemedim solaryumda düşünmüyorum... ondan sordm