Gölge görüyorum ama var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi lego
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

lego

rüyalar sokağı
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
1.166
855
323
Sivas
3AF0E70C-33FD-43C4-9739-6BA7798B6108.webp

Sizce var mı??

Var mı yok mu bunu öğrenmenin tek yolu kan vermek inşallah vardır

Kan verdim zaten hemen tarihi bir ay geçmişti testin ama ondan tereddütlüyüm adetim 1-2 gün gecikti

Baya belli hayırlı olsun inşallah sonucu burayada yazarsın canım❤️

Kan sonucum çıktıııııı
Hamileyim 🥲😍
14,9
Düşük baya ama inşallah sağlıkla devam eder
Hayırlı olsun çok sevindim benim daha düşüktü öğrendiğimde 7,43 dü 2 gün sonra 29,45 oldu Dr perşembe çağırdı inşallah sağlıklı bir şekilde artar dert etmeyin en başında öğrenmek sabır istiyor sadece rahat olmak lazım😜

Hayırlı olsun çok sevindim benim daha düşüktü öğrendiğimde 7,43 dü 2 gün sonra 29,45 oldu Dr perşembe çağırdı inşallah sağlıklı bir şekilde artar dert etmeyin en başında öğrenmek sabır istiyor sadece rahat olmak lazım😜
Ama regl günüm geçmişti sizin de öyle miydi?
Tebrikler Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin ❣️
Amin hala inanamıyorum inşallah ya

Ama regl günüm geçmişti sizin de öyle miydi?

Amin hala inanamıyorum inşallah ya
Benim regl günüm 7,43 çıktığında 6 gün geçmişti geç döllenme olmuş büyük ihtimal sizinnde öyle benimde önemli olan 5 ve üstü çıkan hcg nin katlayarak devam etmesi boşuna sıkmayın canınızı üstelik ilk gebeliğimdede 13 çıkmıştı şuan oğlum 9 yaşında🤭

Benim regl günüm 7,43 çıktığında 6 gün geçmişti geç döllenme olmuş büyük ihtimal sizinnde öyle benimde önemli olan 5 ve üstü çıkan hcg nin katlayarak devam etmesi boşuna sıkmayın canınızı üstelik ilk gebeliğimdede 13 çıkmıştı şuan oğlum 9 yaşında🤭
İçimi ferahlattınız gerçekten
Rabbim isteyince oluyor yani
Bakalım inşallah sağlıkla devam eder bu kuzucuk yola 😍
Allah bağışlasın evlatlarınızı da bu arada

Dr 2 gün sonra çağırmıştır kontrol için zaten içiniz rahatlar inş… sağlıklı bir gebelikse korkmayın hiçbişey olmaz Allah’ın izniyle çok çabuk katlar

Back
X