Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bende gördüm inşallah vardır kan sonucunu bizede bildir inşallah güzel haberlerini bekliyoruzEki Görüntüle 2931154
Sizce var mı??
Umarım sağlıkla ilerler kuzum ben burdayım diyor
Hayırlı olsun çok sevindim benim daha düşüktü öğrendiğimde 7,43 dü 2 gün sonra 29,45 oldu Dr perşembe çağırdı inşallah sağlıklı bir şekilde artar dert etmeyin en başında öğrenmek sabır istiyor sadece rahat olmak lazımKan sonucum çıktıııııı
Hamileyim
14,9
Düşük baya ama inşallah sağlıkla devam eder
Tebrikler Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsinKan sonucum çıktıııııı
Hamileyim
14,9
Düşük baya ama inşallah sağlıkla devam eder
Ama regl günüm geçmişti sizin de öyle miydi?Hayırlı olsun çok sevindim benim daha düşüktü öğrendiğimde 7,43 dü 2 gün sonra 29,45 oldu Dr perşembe çağırdı inşallah sağlıklı bir şekilde artar dert etmeyin en başında öğrenmek sabır istiyor sadece rahat olmak lazım![]()
Amin hala inanamıyorum inşallah yaTebrikler Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin![]()
Benim regl günüm 7,43 çıktığında 6 gün geçmişti geç döllenme olmuş büyük ihtimal sizinnde öyle benimde önemli olan 5 ve üstü çıkan hcg nin katlayarak devam etmesi boşuna sıkmayın canınızı üstelik ilk gebeliğimdede 13 çıkmıştı şuan oğlum 9 yaşındaAma regl günüm geçmişti sizin de öyle miydi?
Amin hala inanamıyorum inşallah ya
İçimi ferahlattınız gerçektenBenim regl günüm 7,43 çıktığında 6 gün geçmişti geç döllenme olmuş büyük ihtimal sizinnde öyle benimde önemli olan 5 ve üstü çıkan hcg nin katlayarak devam etmesi boşuna sıkmayın canınızı üstelik ilk gebeliğimdede 13 çıkmıştı şuan oğlum 9 yaşında![]()