Gölge görüyorum ama var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi lego
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dr 2 gün sonra çağırmıştır kontrol için zaten içiniz rahatlar inş… sağlıklı bir gebelikse korkmayın hiçbişey olmaz Allah’ın izniyle çok çabuk katlar
Daha hiç bi doktorla görüşmedim kendim 2 günde bir takip edeceğim bir hafta kadar
Oksapar başlayacağım bir de pıhtılaşmam var çünkü

İçimi ferahlattınız gerçekten
Rabbim isteyince oluyor yani
Bakalım inşallah sağlıkla devam eder bu kuzucuk yola 😍
Allah bağışlasın evlatlarınızı da bu arada
Amin inşallah hepimizinkini…tedirgin olman çok normal bnm ikinci gebeliğim olmasına rağmen şuan meraktan çatlıyorum hcg katlanıyo mu acaba diye cuma 30 du Dr perşembe gel dedi herşey yolundaysa 1800-1900 aralığında olur diye tahmin ediyorum birbirimiz için dua edelim hep🙏🙏🙏

Daha hiç bi doktorla görüşmedim kendim 2 günde bir takip edeceğim bir hafta kadar
Oksapar başlayacağım bir de pıhtılaşmam var çünkü
Oksapar nedir bilmiyorum durabiliyorsan gitme sana kalmış tabi🥰folik asit kullan mutlaka ama bı süreçte

Var canım kan testi ver
Verdim,varmış 😍
Amin inşallah hepimizinkini…tedirgin olman çok normal bnm ikinci gebeliğim olmasına rağmen şuan meraktan çatlıyorum hcg katlanıyo mu acaba diye cuma 30 du Dr perşembe gel dedi herşey yolundaysa 1800-1900 aralığında olur diye tahmin ediyorum birbirimiz için dua edelim hep🙏🙏🙏
Ayyyy hadi inşallah sağlıkla sıhhatle devam etsin ikimizinki de 🥰🥰
Oksapar nedir bilmiyorum durabiliyorsan gitme sana kalmış tabi🥰folik asit kullan mutlaka ama bı süreçte
Pıhtılaşma sorunum var bunu düzenlemek için bi ilaç oksapar.Yarın da netleştireyim durumu ona göre başlarım folik asite de 🥰

Back
X