gömlek dugmesi acilmasi sorunu

BlueDesertRain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
2.426
3.038
133
Bedenime gore aldığım düğmeleri gogus kisminda aciliyor.Büyük almayi denedim cok kotu durdu .Buyuk alip yaptiracagim bir yer yok.Pratik cozumler bekliyorum.

Bazı gömleklerde oluyor kesim nedeniyle mi dikiş yüzünden mi bilmiyorum.
Broş olabilir, askılı giyip ya da zevke uygun dar body ilk 3 düğme iliklememek olabilir; içte body olacağı için zaten dekolte gibi olmaz. Bir de fular geldi aklıma ama o her durumda olmaz, sırıtır.

ayy o sorun bende de var :işsiz: gömlek çok seviyorum ama göğüs kısmındaki düğme durduk yere açılıveriyor :KK31:
içerden bazen kancalı iğne tutturuyorum o da düz renkler de belli oluyor. esnek kumaş olması lazım, ya da çok ustaca dikilmiş olmalı.
emzirme dönemindeyim biraz da ondan, bol giyince de salaş oluyor. napalım bana da akıl veriniz
:KK42:

Çift taraflı bant yapistirabilirsiniz. Dugmenin iliklerini dikerek küçültebilirsiniz.

ayy o sorun bende de var :işsiz: gömlek çok seviyorum ama göğüs kısmındaki düğme durduk yere açılıveriyor :KK31:
içerden bazen kancalı iğne tutturuyorum o da düz renkler de belli oluyor. esnek kumaş olması lazım, ya da çok ustaca dikilmiş olmalı.
emzirme dönemindeyim biraz da ondan, bol giyince de salaş oluyor. napalım bana da akıl veriniz
:KK42:

bu sorunu yasadigim 3gomlegim var yaaa:KK43:

Ben de de ayni sorun var terzim akil vermisti artik gomlekleri icten boydan boya diktjriyorum dugmeler boyunca simdi cokkk rahatim

Back
X