D djjjkkkj Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Eylül 2025 3 0 1 23 Çarşamba 11:24 Konu Sahibi Konu Sahibi djjjkkkj #1 Dün gömülü 20lik dişimi çektirdim birde kırık dişimi 24 saat geçti ağrı falan olmadı şişmedide aşırı sigara içesim var içsem sorun olur mu acaba yaa
Dün gömülü 20lik dişimi çektirdim birde kırık dişimi 24 saat geçti ağrı falan olmadı şişmedide aşırı sigara içesim var içsem sorun olur mu acaba yaa
prenses006 Nirvana Pro Üye 27 Ekim 2008 5.991 2.463 723 Çarşamba 11:59 Konu Sahibi Konu Sahibi djjjkkkj #2 sigara ağzınızın vakumlama hareketi nedeniyle oradaki pıhtıyı kaldırır, yarayı tekrar kanatır. iyileşmeyi geciktirerek enfeksiyon kapmasına sebep olursunuz. kaynak: yaşayan bir arkadaş :))
sigara ağzınızın vakumlama hareketi nedeniyle oradaki pıhtıyı kaldırır, yarayı tekrar kanatır. iyileşmeyi geciktirerek enfeksiyon kapmasına sebep olursunuz. kaynak: yaşayan bir arkadaş :))
Mune Nirvana Yönetici Super Moderator 12 Temmuz 2006 59.157 225.789 1.223 53 Perşembe 17:16 Konu Sahibi Konu Sahibi djjjkkkj #3 Lütfen aynı konuyu defalarca açmayın. D Konu 'Gömülü diş sonrası sigara' Çarşamba 11:30 Dün gömülü 20lik dişimi çektirdim birde kırık dişimi 24 saat geçti ağrı falan olmadı şişmedide aşırı sigara içesim var içsem sorun olur mu acaba yaa D Konu 'Gömülü diş çekimi' Çarşamba 11:21 Dün gömülü 20lik dişimi çektirdim birde kırık dişimi 24 saat geçti ağrı falan olmadı şişmedide aşırı sigara içesim var içsem sorun olur mu acaba yaa
Lütfen aynı konuyu defalarca açmayın. D Konu 'Gömülü diş sonrası sigara' Çarşamba 11:30 Dün gömülü 20lik dişimi çektirdim birde kırık dişimi 24 saat geçti ağrı falan olmadı şişmedide aşırı sigara içesim var içsem sorun olur mu acaba yaa D Konu 'Gömülü diş çekimi' Çarşamba 11:21 Dün gömülü 20lik dişimi çektirdim birde kırık dişimi 24 saat geçti ağrı falan olmadı şişmedide aşırı sigara içesim var içsem sorun olur mu acaba yaa