G Germinal Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Ocak 2013 1.720 1.566 333 11 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Germinal #1 Ilk iki asilamam klomenle olmustu.. doktorumu degistirdim gonal f ile 3. Ve son asilamam yapilacak...ayni durumda olanlar lutfen paylasalim...
Ilk iki asilamam klomenle olmustu.. doktorumu degistirdim gonal f ile 3. Ve son asilamam yapilacak...ayni durumda olanlar lutfen paylasalim...
L LiveYourLifeee Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 22 Ekim 2014 5.408 4.591 173 12 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Germinal #2 Germinal .!.: Ilk iki asilamam klomenle olmustu.. doktorumu degistirdim gonal f ile 3. Ve son asilamam yapilacak...ayni durumda olanlar lutfen paylasalim... Genişletmek için tıkla... mrb canım.hayırlı uğurlu olsun. inşallah olur.
Germinal .!.: Ilk iki asilamam klomenle olmustu.. doktorumu degistirdim gonal f ile 3. Ve son asilamam yapilacak...ayni durumda olanlar lutfen paylasalim... Genişletmek için tıkla... mrb canım.hayırlı uğurlu olsun. inşallah olur.
G Germinal Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Ocak 2013 1.720 1.566 333 12 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Germinal #3 turkuaz41 .!.: mrb canım.hayırlı uğurlu olsun. inşallah olur. Genişletmek için tıkla... Sağol canim sen neler yaptin?
turkuaz41 .!.: mrb canım.hayırlı uğurlu olsun. inşallah olur. Genişletmek için tıkla... Sağol canim sen neler yaptin?
L LiveYourLifeee Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 22 Ekim 2014 5.408 4.591 173 12 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Germinal #4 Germinal .!.: Sağol canim sen neler yaptin? Genişletmek için tıkla... iki ay aradan sonra ilk denemede yine hamileyim çok şükür.7. haftaya kadar geldik bundan sonrası allah kerim.bakalım.yani seninde olur rahat bence.
Germinal .!.: Sağol canim sen neler yaptin? Genişletmek için tıkla... iki ay aradan sonra ilk denemede yine hamileyim çok şükür.7. haftaya kadar geldik bundan sonrası allah kerim.bakalım.yani seninde olur rahat bence.
G Germinal Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Ocak 2013 1.720 1.566 333 12 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Germinal #5 turkuaz41 .!.: iki ay aradan sonra ilk denemede yine hamileyim çok şükür.7. haftaya kadar geldik bundan sonrası allah kerim.bakalım.yani seninde olur rahat bence. Genişletmek için tıkla... Hayirli olsun cok sevindim adina...ins canim bakalim benim son asilamam sonra tüp bebeğe gecicez..doktor sebepsiz çoğunlukla diyor hayirlsi artik..
turkuaz41 .!.: iki ay aradan sonra ilk denemede yine hamileyim çok şükür.7. haftaya kadar geldik bundan sonrası allah kerim.bakalım.yani seninde olur rahat bence. Genişletmek için tıkla... Hayirli olsun cok sevindim adina...ins canim bakalim benim son asilamam sonra tüp bebeğe gecicez..doktor sebepsiz çoğunlukla diyor hayirlsi artik..
L LiveYourLifeee Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 22 Ekim 2014 5.408 4.591 173 12 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Germinal #6 Germinal .!.: Hayirli olsun cok sevindim adina...ins canim bakalim benim son asilamam sonra tüp bebeğe gecicez..doktor sebepsiz çoğunlukla diyor hayirlsi artik.. Genişletmek için tıkla... saol canım.hayırlı güzel haberlerini verirsin inş cnm.vakti zamanı var demekki. umarım tüp bebeğe gerek kalmaz çarçabuk kavuşursun bebişine..
Germinal .!.: Hayirli olsun cok sevindim adina...ins canim bakalim benim son asilamam sonra tüp bebeğe gecicez..doktor sebepsiz çoğunlukla diyor hayirlsi artik.. Genişletmek için tıkla... saol canım.hayırlı güzel haberlerini verirsin inş cnm.vakti zamanı var demekki. umarım tüp bebeğe gerek kalmaz çarçabuk kavuşursun bebişine..