• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gonal f 450 kullanacaklar

comhul

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2013
8
1
6
35
Sakarya
Elimde olan ilaçlar aşağıda ki gibidir.Uygun koşullarda saklanmıştır 2014 10. aya kadar son kullanım tarihleri.

GONAL F450 : 2 KUTU
MENOGON 75: 2 KUTU
CETROTIDE 0,25 : 2 KUTU

BENİM TEDAVİM BİTTİ . 8 AYLIK HAMİLEYİM ALLAH SİZLERE DE NASİP EDER İNŞALLAH.ALMAYI DÜŞÜNÜRSEN UYGUN FİYATA VERECEĞİM.ÖZELDEN MESAJ ATIN MAİL ADRESİMİ BURAYA YAZMAM FORUM KURALLARINA AYKIRIYMIŞ.

Elimde olan ilaçlar aşağıda ki gibidir.Uygun koşullarda saklanmıştır 2014 10. aya kadar son kullanım tarihleri.

BENİM TEDAVİM BİTTİ . 8 AYLIK HAMİLEYİM ALLAH SİZLERE DE NASİP EDER İNŞALLAH.ALMAYI DÜŞÜNÜRSEN UYGUN FİYATA VERECEĞİM.ÖZELDEN MESAJ ATIN MAİL ADRESİMİ BURAYA YAZMAM FORUM KURALLARINA AYKIRIYMIŞ.

gonal flere talibim eğer ankaradaysan canım

Ben ilk denemem de puregon kullanmıştım ama başarılı olmamıştı. 2. denemem de gonal f450 kullandım bu sefer tuttu.

Allah herkese nasip etsin elimize sağlıklı çocuklar almayı.

Menogon ve cetrotideyi bir arkadaşa verdim.

Elimde sadece 2 kutu GONAL f 450 kaldı. Uygun fiyata vereceğim.

Gonal f450 2 kutu kaldı . Uygun koşullarda saklamıştır. Kapıda ödemeli olarak gönderebilirim. Uygun fiyata vereceğim.

Gonal f450 2 kutu kaldı . Uygun koşullarda saklamıştır. Kapıda ödemeli olarak gönderebilirim. Uygun fiyata vereceğim.

Comhul mrb.ben fiyatını öğrenebilir miyim tekrar.son kullanma tarihini ve kaç kutu kalemmi birde.

Nehir daha öncede mail atmıştım sana tekrar yazıyorum

2 kutu gonal f450 flakon ben kullandım şuanda 20 gün oldu bebişimi elime aldım bahçeci umut tüp bebek dr. Ulun ulu da oldum.darısı başına inşallah.

1 kutusunun eczane satış fiyatı 340 tl

ben 2 kutuyu 300 tl ye veriyorum.

2014 10. Aya kadar kullanabilirsin dolabın sebzelik bölümünde sakladım.25 c altında saklayınız diyor kargoda da sorun olmuyor yani.

Haber bekliyorum.

selamm ılaclar duruyormu cnm

Back
X