Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
niyemi kızdık ?Açık değilmi sence ?? Bayan diyorki elimde tüp bebek için kullanılan iğneler var bunları kullanarak doğal yoldan hamile kaldım diyor.Yani bilmeyen bilinçsiz bir insanda aa ne güzel deyip bu ilaçları iğneleri alıcak kafasaına göre kullanıcak doktor kontrolü olmadan.Olabilirmi böyle birşey bu iğneler aspirin değil.Bayan burada resmen ticaret yapıyor insnaların en zayıf tarafını kullanarak hemde.Yazık, çok yazık..Yetkililer bunu görüpte umarım iptal ederler bu konuyu.
bence yanlış anladınız mesajını bi daha okuyun bunları kullanarak doğal yollardan hamile kaldım demiyor tüp bebek için diye belirtmiş ilaçları. demekki tedaviye başlamadan hamile kaldı çok insan var öyle tam tedaviye başlıcakken hamile kalan. topic sahibi belli ki yeni hamile. bence bu tarz ifadeler kullanarak üzmeyin kendisini. tüp bebek tedavisine başlamış ki sizin bizim yollarımızdan geçmek üzere biriyimiş.
slm arkadaslar tup bebek tedavısı ıcın 6 kutu gonal f 450 1adet oveteralla 4 adette cetradella kendım dogal yollardan hamıle kaldım ıhtıyacı olan arkadasalara dusuk ucret karsılıgında vermeyı dusunuyorum 546 930 47 10
ne kadar sakıncalı verdiğiniz bu bilgi hatta bilgisizlik.farkındamısınız? Bu ilaçlar bireysel ve doktor kontrolünde kullanılır.
ne kadar sakıncalı verdiğiniz bu bilgi hatta bilgisizlik.farkındamısınız? Bu ilaçlar bireysel ve doktor kontrolünde kullanılır.
Ne alakası var. Direkt saldırıya geçmişsiniz. Elinde kalanları uygun fiyata verecek ve bir kişi daha bundan düşük fiyata yararlanacak. Tabiki eczaneden almak en iyisi ama herkesin bu kadar para verecek gücü yok ki. Kaldı ki bu ilaçları alan yine doktor kontrolünde kullanacak.niyemi kızdık ?Açık değilmi sence ?? Bayan diyorki elimde tüp bebek için kullanılan iğneler var bunları kullanarak doğal yoldan hamile kaldım diyor.Yani bilmeyen bilinçsiz bir insanda aa ne güzel deyip bu ilaçları iğneleri alıcak kafasaına göre kullanıcak doktor kontrolü olmadan.Olabilirmi böyle birşey bu iğneler aspirin değil.Bayan burada resmen ticaret yapıyor insnaların en zayıf tarafını kullanarak hemde.Yazık, çok yazık..Yetkililer bunu görüpte umarım iptal ederler bu konuyu.