Gonal f 450

Tedavimden kalan 4 kutu gonalf 450 bulunmaktadır. 2018 son kullanma tarihi. Buzdolabında uygun ortamda muhafaza edilmektedir, istanbul Anadolu yakası.ihtiyacı olan arkadaşlara hesaplı fiyata verebilirim.

Ilan gunceldir. Merhabalar elimde 2 kutu gonal f 450, 4 kutu luveris, 1 kutu cetrotide var ihtiyacı olan lara uygun fiyata verilecektir s.k.t tarihi 2019 dur bilginiz olsun...

elimde iki kutu gonalf 450 iğne(şubat 2018) bir tane organultran iğne(2019) var.tedaviye ara vereceğimden dolayı satmak istiyorum ihtiyacı olan arkadaşlar özel msj atabilirler gonalf lersoğuk zincir oldukları için istanbul anadoluyakası olsaiyi olur ben istanbul ümraniyedeyim

İLAN GÜNCELDİR .....
Merhabalar tedavim erken bittiği için elimde iki adet gonal f 450 pen (kalem şeklinde) ilaç kaldı. ilaç tarihleri 2019 yılına aittir. eğer ihtiyacı olan arkadaşlar olursa bana msj yada tel yoluyla ulaşabilirler. uygun fiyata vereceğim en azından başka arkadaşlarıma faydası olsun herkese kolaylıklar gelsin...

arkadaşlar elimde son kullanma tarihi 09.2018 olan gonal 450 f 75ml var dolapta yumurta bölümünde saklıyorum isteyenlere satabilirim. aldığım fiyattan vereceğim. maksat ziyan olmasın. iskenderundayım bilginize...

arkadaşlar elimde son kullanma tarihi 09.2018 olan gonal 450 f 75ml var dolapta yumurta bölümünde saklıyorum isteyenlere satabilirim. aldığım fiyattan vereceğim. maksat ziyan olmasın. iskenderundayım bilginize...

Back
X