Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Net su kadar olur densin diye sormadjö zaten,aynı durumda bi başksı vardır bende su kadar oldu der diyr açtım teşekkürler.Bunu doktor bile bilemez.
tüp bebek için gonal f 900 verdi doktor her gün 250 olarak vuruyorum,amh 3.08 sizce yumurta toplamaya kadar ortalama kaç yumurtam olur
Benim amh 1.20 10 yumurta toplandı. Bence 15 falan toplanır
250 mi vuruyordunuz sizdeBenim amh 1.20 10 yumurta toplandı. Bence 15 falan toplanır
Aşılamada bilerek dozu düşük tutup sadece bir yumurtayı geliştirmek istiyorlar dış ortamda döllenme olmayacak aşılamanın mantığı spermi yıkayıp içeri vermek doğal döllenme beklemek. 5-6 olmaz muhtemelen amh değeriniz gayet iyi seviyede. Doktorunuz doğru söylemiş 15-20 civarı olur tabi bunların hepsi döllenecek hepsi kaliteli embriyo olacak anlamına gelmez size gebelik için sadece bir tane sağlıklı embriyo lazım. Pozitif olarak buna odaklanın 20 çocuk yapmayı planlamıyosanız tabi :)Ya inşallah,aşılamada 50 vurulurken 1 tane gelişmişti doktor 20 bekliyorum dedi ama ne biliyim içimden bi his 5-6 anca olur gibi geldi![]()
Ya sonda koptum hahahaAşılamada bilerek dozu düşük tutup sadece bir yumurtayı geliştirmek istiyorlar dış ortamda döllenme olmayacak aşılamanın mantığı spermi yıkayıp içeri vermek doğal döllenme beklemek. 5-6 olmaz muhtemelen amh değeriniz gayet iyi seviyede. Doktorunuz doğru söylemiş 15-20 civarı olur tabi bunların hepsi döllenecek hepsi kaliteli embriyo olacak anlamına gelmez size gebelik için sadece bir tane sağlıklı embriyo lazım. Pozitif olarak buna odaklanın 20 çocuk yapmayı planlamıyosanız tabi :)
Canım benim amh 4 idi. Ben 5 gündür gonal f 150 vuruluyorum. Şuan tedavide olduğum için sayı vermeyeceğim ama inan güzel bir sayı çıkıyor. Bunu doktorun ultrasonda kontrollerde görüyor sıkma canınıtüp bebek için gonal f 900 verdi doktor her gün 250 olarak vuruyorum,amh 3.08 sizce yumurta toplamaya kadar ortalama kaç yumurtam olur
Ay hadi inşallah hepimizin güzel sağlıklı bol yumurtaları olurCanım benim amh 4 idi. Ben 5 gündür gonal f 150 vuruluyorum. Şuan tedavide olduğum için sayı vermeyeceğim ama inan güzel bir sayı çıkıyor. Bunu doktorun ultrasonda kontrollerde görüyor sıkma canını
Yok gonalf 900 Du250 mi vuruyordunuz sizde
Yanlış anladınız benimde 900 ama günlük 250 olarak vuruyorumYok gonalf 900 Du
Teşekkür ederim bilgiler için,Dün konrtolüm vardı doktorum dozu 275 e cıkarttı ve yumurtam çatlamasın diye diğer iğneyede başlattı,sayısını söylemiycem ama cok yumurtan var 20 den fazla dedi,artık kaç tanesi toplanır kaç tanesi kalitelidir bilemiyorumMerhaba,
AMH seviyen aslında gayet iyi bir değer, 3.08 civarı olanlarda genelde yumurtalık rezervi orta–iyi arası kabul ediliyor. Doktorun da Gonal-F 900 vermiş, günlük 250 dozla başladığına göre biraz güçlü uyarım yapılıyor gibi. Bu dozlar genelde ya daha önce yanıt düşük olduysa ya da maksimum sayıda yumurta hedefleniyorsa veriliyor.
Kaç yumurta toplanır sorusu çok kişiye göre değişiyor ama genel olarak bu tarz bir protokolle 8 ila 15 arası olma ihtimali var. Tabii ki bu sadece sayı değil, kalite de önemli. Her gelişen yumurta toplanmayabiliyor, her toplanan da döllenmeyebiliyor, ama senin AMH seviyene göre umut vadeden bir tablo gibi duruyor.
Bazı kadınlarda 250 üniteyle 10’dan fazla folikül gelişiyor, bazılarında daha az olabiliyor. Doktorun 4.-5. gün ultrason kontrolünde kaç tane geliştiğini daha net söyler zaten.
İnşallah güzel gelişim olur, gidişatı da buraya yazarsan birlikte moral oluruz.