- 4 Aralık 2020
- 202
- 53
- 48
- Konu Sahibi Cessika571
Kaç gün kullandınız ve yan etkisi oluştu mu kist falan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 37.5 vurındum her gün 7 gün kullandım 8.gün kontrole gittimKaç gün kullandınız ve yan etkisi oluştu mu kist falan.
75 kullandım 4 gün sonra çatlatma iğnesi olunca buummKaç gün kullandınız ve yan etkisi oluştu mu kist falan.
Tamam, teşekkürler75 kullandım 4 gün sonra çatlatma iğnesi olunca buummOhss oldum dikkatli kullan e2 testi yaptır çatlatma iğnesi vurmadan önce
Tamam, teşekkürlerBen 37.5 vurındum her gün 7 gün kullandım 8.gün kontrole gittim
Herhangi bir yan etkisi oldu mu kist falan, korkuyorumTamam, teşekkürler![]()
Bana doktorum 112.5 kullandırdı bi tane 11mm büyüyen yumurtam vardı sonra dozu 87.5 düşürdü 3gunde öyle vurdum bi gittim kontrole 6 tane 17mm üstü yumurta büyümüş 6 7 Tanede 11 8 arası yumurta gelişmiş tedaviyi birakmak zorunda kaldik şimdi 2 gündür kendiliğinden catlamaya başladı yumurtalar çok agrım sızım var gittim kontrole normalmiş valla çok zor bi süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun.Kaç gün kullandınız ve yan etkisi oluştu mu kist falan.
Amin gerçekten zorBana doktorum 112.5 kullandırdı bi tane 11mm büyüyen yumurtam vardı sonra dozu 87.5 düşürdü 3gunde öyle vurdum bi gittim kontrole 6 tane 17mm üstü yumurta büyümüş 6 7 Tanede 11 8 arası yumurta gelişmiş tedaviyi birakmak zorunda kaldik şimdi 2 gündür kendiliğinden catlamaya başladı yumurtalar çok agrım sızım var gittim kontrole normalmiş valla çok zor bi süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun.
12 tanemi yumurta gelisti. Peki 12 yumurtan geliştiyse asilama yaptımi doktorun? Şuan hamilesiniz heralde yumurtalar kendiliğin den mi çatladı gebe kaldınız.250 kullandım diye hatırlıyorum. 12 yumurta gelişti
Hayır tüp bebek12 tanemi yumurta gelisti. Peki 12 yumurtan geliştiyse asilama yaptımi doktorun? Şuan hamilesiniz heralde yumurtalar kendiliğin den mi çatladı gebe kaldınız.
Hmm anladım hayırlı olsun rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etti inşallahHayır tüp bebek
Amin inşallahHmm anladım hayırlı olsun rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etti inşallah