Sonuç ne oldu peki gebelik flnBen de işe yaradı, gonalf 900 ile başlandı 450 ile devam edildi ve sona yakın 900 e çıkıldı, 7 olgun 3 olgunlaşmamıs yumurta donduruldu
Henüz kullanmadım yumurtalarımıSonuç ne oldu peki gebelik fln
Nasıl yaniHenüz kullanmadım yumurtalarımı
Donduruldu bekarlik zamanimda , yeni kullanicaz evlendim cunkuNasıl yani
Yok canım yapmadıGonal f sizde de uyku yaptı mı
Anladım bana inanılmaz uyku hali ve bitkinlik yaptı kasıklarımın belimin ağrısı da çok zorZaten 3gun kullandım sadece
Yok camm bana hicbise yapmadıAnladım bana inanılmaz uyku hali ve bitkinlik yaptı kasıklarımın belimin ağrısı da çok zor
Selamlar yumurtanız yokken mi gonal f başladı doktorunuz? Ve sonuç ne oldu merak ettimKizlqr 2 ay klomen kullandım bu ayda femara basladim ama hicbi sekilde yumurta olmadı dün doktorum gonal f verdi dün ve bugün vuruldum yarın bidaha gitcm bakicak varsa yumurta çatlatma iğnesi vurucak gonal f kullananlar varmı lütfen
Femara icdim oluşmadı gonalf vurdum 3gun 2tane oluştu 15 bucukluk sonuç adet olmadım kanda negatif yarın kendi doktoruma gitcm bakalım ne diyckSelamlar yumurtanız yokken mi gonal f başladı doktorunuz? Ve sonuç ne oldu merak ettim
Inşallah pozitif görürsün cnm. Güzel haberler ile dön bizeFemara icdim oluşmadı gonalf vurdum 3gun 2tane oluştu 15 bucukluk sonuç adet olmadım kanda negatif yarın kendi doktoruma gitcm bakalım ne diyck
Bugün geldim dün adet oldum zaten bugün doktor baktı femara 5gun sonra gonal f 5gun kullanacam gitcmInşallah pozitif görürsün cnm. Güzel haberler ile dön bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?