Aşılama Gonal-f dedir nedir ki yiğen !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Kazen

Ahtapotlara takılıp gidiyor aklım 🦀
Administrator
14 Kasım 2001
21.508
En iyi cevaplar
2
69.634
1.623
102
Merhaba
Bunu adak kabul edin ve verebilen toplamda 10 üyemizden birer adet yani kişi başı bir tane Gonal-f istiyorum. Ne yapacaksın satacakmısın diye sormayın. Evet satacağım parası işe tekneme yeni dümen alacağım. Şimdi bana bir kutu gonal-f yollayacaklar (son kullanma tarihi aralık 2012) bana özel mesaj yazsın !

Bunu bu yolda adağınız kabul edin ve birer kutu bana yollayın !

kazen abi cok isterdim bu adaga katkida bulunmak ancak..
4. kimyasal gebeligin yenilgisni bir hafta once alimis biri olarak inan takatim kalmadi
ama umarim sesini duyan olur...
gecen yazinki gona f icin dovundugum gunleri hatirladim
bir mumessilin bagajinin derinliklerinde unutulan gonal f 450 umudum olmustu umarim bu umut benimkilr gibi ucusup gitmez..

Son düzenleme:
eminim çok güzel birşeye vesile olacak ama ben en son tüpbebeğe 3,5 yıl önce gittim kalanları da verdim... bir hayra vesile olacak sevap kazanacaktık belki ne iyi olurdu

Kazen cok guzel hayirli bir ise girismssin insaallah toplanir ve yerini bulur.m. Benim tedavim ocak ta bsladi ve gonal f artmak bir yana yetmedi fazla fazla kullandim. Elimde kalsa o ay gonderecektim ihtiyaci olana... Simdi. İse donmus tedavimdeyim... Baska ilaclar kullaniyorum..maalesef yardimci olamaycagim ama takipteyim guzl sonuclanir insaallah sevgiler

Kazen cok guzel hayirli bir ise girismssin insaallah toplanir ve yerini bulur.m. Benim tedavim ocak ta bsladi ve gonal f artmak bir yana yetmedi fazla fazla kullandim. Elimde kalsa o ay gonderecektim ihtiyaci olana... Simdi. İse donmus tedavimdeyim... Baska ilaclar kullaniyorum..maalesef yardimci olamaycagim ama takipteyim guzl sonuclanir insaallah sevgiler
merhaba;
eskı uye olarak msj gelmış katılmak ısterdım ama elımdekı ıgnelerı 2 yıl once ücretsız verdım gonalf çare çözum degıl eş deger ilaçlar kullanmaya gayret edın eczanler bıle sıze verdıklerı ıgnelerın kutularını almaya özen gosterır...ben eş deger ılaçlarla tüp bebek tedavısı yaptırdım allah yardımcıları olsun

çok isterdim vermeyi ama hepsini kulandım çünkü dörtkez tüp bebek denedim.hiç biri tutmadı beşinci için bekliyorum bundada bende parayla alıcam durumu duzeltelim allah herkesin yardımcısı olsun

2 aşılama ve 2 tüp bebek tedavim oldu ve şu an elimde kalan sadece bir kutu ovitrelle (çatlatma iğnesi)...
bende olmasada bu mesajı görmemiş olan arkadaşlarıma ulaşır sorarım kalan varsa mutlaka iletirim...
eminim çok güzel bir olaya vesile olacaktır...Sevgiler...

Merhaba
Bunu adak kabul edin ve verebilen toplamda 10 üyemizden birer adet yani kişi başı bir tane Gonal-f istiyorum. Ne yapacaksın satacakmısın diye sormayın. Evet satacağım parası işe tekneme yeni dümen alacağım. Şimdi bana bir kutu gonal-f yollayacaklar (son kullanma tarihi aralık 2012) bana özel mesaj yazsın !

Çok üzgünüm Sn.Karzen yardımcı olamayacağım ama yardımcı olmayı çok isterdim en azından bunu bilin istedim.Malesef tedavilerden kalan tek ilaç progesteron :5http://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/1no2.gif0:

Merhaba

ben daha tedaviyi araştırma aşamasındayım 1 adet bile ilacım yok:(( çok umutsuz durumdayım resmi nikahım yok tedavi bile olamıyorum.değil ilaç alabilmek.Devlet bi taraftan kürtajın önüne geçerken benim gibi insanlarında anne olma hakkını elinden
alıyor.Ki bende kadınım anne olmak için gelmişim dünyaya...:((

kazen 2. aşılamam olcak bu ay evde sayıyım gunlerıne yetıyorsa artan 1 mi 2 mi yollıyım
nasıl yollıcam?

Merhaba

canım inşallah en kısa sürede bulursun bende senin gibi ilac bulmaya calışıyorum :14:

Merhaba

üzgünüm daha önceki denememde elimde kalanları atmak zorunda kaldım.keşke yardım edebilseydim.

çok isterdim vermeyi ama hepsini kulandım çünkü dörtkez tüp bebek denedim.hiç biri tutmadı beşinci için bekliyorum bundada bende parayla alıcam durumu duzeltelim allah herkesin yardımcısı olsun

ben de 4 sefer tüp denedim ama her seferinde ilaçları kendimiz karşıladık ve hepsi negatif en son tedavim marttaydı

merhabalar Kazen bey,çok isterdim yardım etmeye,ama ben Gonal-f,kullanmadım,zaaten en son tedavim sonuç vermedi,ve ne ilaç kaldıydı verdim:2:

Back
X