Gonal F - Fethiye elimde kalanları ihtiyacı olana verebilirim

caksy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2.227
Puanlar
53
Merhaba
Elimde 4 kutu 300 lük kullanılmış Gonal F mevcut. İçlerinde hepsi toplam yaklaşık 400-450 dozluk var. İhtiyacı olan varsa ELDEN teslim edebilirim. Yeni alındı soğuk zincire uygun muhafaza edildi.

Eklentiler

• IMG_0675.webp
    IMG_0675.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_0676.webp
    IMG_0676.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_0677.webp
    IMG_0677.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 44
Merhaba. Ben de Fethiyedeyim, tedavi sürecindeyim, alabilirmiyim? Size özelden yazarım

Kızlar bu iğneyi yaparken 1 damla geri çıktığı oluyor mu sizde de ? İlacı tam verdim, iğneyi çıkarmadan bekledim. Önce minik 1 damla kan arkasında şeffaf ilaç geri çıktı gibi oldu.

Kızlar bu iğneyi yaparken 1 damla geri çıktığı oluyor mu sizde de ? İlacı tam verdim, iğneyi çıkarmadan bekledim. Önce minik 1 damla kan arkasında şeffaf ilaç geri çıktı gibi oldu.
çok benımde oldu zaten stres oluyoruz iğneleri kendımız vurmamız da ayrı bı stres yapıyor cidden

Bende de oluyordu korkma 1 damladan bişey olcağını düşünmüyorum zaten ilac vucuda giriyor günlük , cok stress oluyoruz wallahi 🤦🏻‍♀️

İlaçlar artık elimde değil, açıldıktan sonra kullanım süresi 28 gün olduğundan Ada Eczanesine bırakmıştım ihtiyacı olana versinler diye. Bilginize.

İlaçlar artık elimde değil, açıldıktan sonra kullanım süresi 28 gün olduğundan Ada Eczanesine bırakmıştım ihtiyacı olana versinler diye. Bilginize.
Çok sağolun, ilaç ihtiyacından değil de ilaçla ilgili en güncel aktiviteyi burada gördüğüm için yazmıştım.
🌺

Back
X