gonal f hakkında yardım istiyorum bakarmısınız

_passion_

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
736
116
648
arkadaşlar dün itibariyle iğne tedavisine başladım.doktorum 2kutu 450IU 0.75ml ,2kutuda 300IU 0.5ml,1kutuda ovitrelle yazmış.sigortalı hali hepsi 510tl tuttu.normalmi bu fiyat.5gün boyunca 37,5 luk vuruncam.şimdi bu kutularda yazan IU ne anlama geliyor.450IU dan 5gün boyunca 37,5 vurulunca içinde ne kadar kalıyor.ayrıca iğnelerim kalem olanından.neden 4kutu verdi.hepsini 1ayda mı kullancam.nolur bilen cvp versin

arkadaşlar dün itibariyle iğne tedavisine başladım.doktorum 2kutu 450IU 0.75ml ,2kutuda 300IU 0.5ml,1kutuda ovitrelle yazmış.sigortalı hali hepsi 510tl tuttu.normalmi bu fiyat.5gün boyunca 37,5 luk vuruncam.şimdi bu kutularda yazan IU ne anlama geliyor.450IU dan 5gün boyunca 37,5 vurulunca içinde ne kadar kalıyor.ayrıca iğnelerim kalem olanından.neden 4kutu verdi.hepsini 1ayda mı kullancam.nolur bilen cvp versin

tup bebek bolumune yazarsan orada daha fazla bilgisi olanlar vardir ama bu igneleri kullanmis biri olarak sunu soyleyebilirim. benim sigortam bu igneleri karsilamamisti ama sanki sende normal fiyatindan almissin gibi geldi bana.
37.5'lik vurulucaksan gonalf'i o kadar cekiyosun icine, yani ben 250 cekmistim mesela. kac gun yeter bilmiyorum. aslinda doktorunu arayip sorsan hangisini ne zaman kullanman gerektigini vb daha iyi anlatir. cunku gonal f'i kullandiktan gunler sonra bana belirli bir saat vermislerdi ve o saat icinde ovitrelle kullandim ki yanlis hatirlamiyorsam kendisi yumurta catlatma ignesi. doktoruna mutlaka danis derim, bu ilaclarin dozaji ve saatleri onemli olabilir.
bol sans diliyorum simdiden, ins. guzel haberleri alirsin :)

Back