Gonal f i doktorun onerdiginden fazla kullanmisim birbirimizi yanlis anlamisiz yarin kontrolum var bir problem olur mu hanimlar cok uzgunum suan

Ayskrgz

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2019
19
2
16
31
Sali aksam basladim gonal f kullanmaya 50 doz dedi doktor sabah aksam kullanacaksin karninin bi sagindan bi solundan dedi ben de o sekilde kullandim bugun ignede ilac bitti benim de aklima takildi aradim yok biz oyle demedik gunde 1 defa 1 kere yapacaksin dediler bir sorun olur mu yarin kontrole gidecem cok uzgunum ya boyle bir seyi nasil yanlis anlarim ogrendigimden beri agliyorum

Gonalf yumurta büyütücü değil mi? Belki fazla büyümüştür yumurtalar. İnşallah bir sorun yaşamazsınız, üzülmeyin olur öyle hatalar

Gonalf yumurta büyütücü değil mi? Belki fazla büyümüştür yumurtalar. İnşallah bir sorun yaşamazsınız, üzülmeyin olur öyle hatalar
Evet yumurta buyutucu aradigimda nasil boyle bi hata yaparsiniz cok onemli bu ilac dediler tup bebek merkezindekiler daha cok moralim bozuldu umarim dediginiz gibi bir sorun yasamam sagolun teselli ettiniz beni

Evet yumurta buyutucu aradigimda nasil boyle bi hata yaparsiniz cok onemli bu ilac dediler tup bebek merkezindekiler daha cok moralim bozuldu umarim dediginiz gibi bir sorun yasamam sagolun teselli

İnş bir sorun yaşamazsın canım. Ben 225 doz kullanmıştım ama durumlarımız farklıdır büyük ihtimal

Evet yumurta buyutucu aradigimda nasil boyle bi hata yaparsiniz cok onemli bu ilac dediler tup bebek merkezindekiler daha cok moralim bozuldu umarim dediginiz gibi bir sorun yasamam sagolun teselli

İnş bir sorun yaşamazsın canım. Ben 225 doz kullanmıştım ama durumlarımız farklıdır büyük ihtimal
Günlük 225 doz mu kullandın canim bir de tedavi cevap verdi mi bebisin oldu mu umarim yasamam sagol

Yaa çok sevindim hem de ikiz Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah 😊
İnşallah Allah hepimize nasip etsin yüzümüzü güldürsün. Seni çok iyi anlıyorum çok stresli bi dönem ama rahat olmaya düşünmemeye çalış sonunda mutlu olacaksın inşallah

İnşallah Allah hepimize nasip etsin yüzümüzü güldürsün. Seni çok iyi anlıyorum çok stresli bi dönem ama rahat olmaya düşünmemeye çalış sonunda mutlu olacaksın inşallah
Insallah cok tesekkur ederim boyle guzel haberler aldikca benim de icime umut doguyor insallah Rabbim bana ve tum isteyenlere nasip etsin😊

Insallah cok tesekkur ederim boyle guzel haberler aldikca benim de icime umut doguyor insallah Rabbim bana ve tum isteyenlere nasip etsin😊
Ben 9-10 ay regl olmuyordum yumurta üretimi sıfırdı. Ben hamile kaldıysam herkes kalır hiç merak etme 😊

Evet doz cok onemli ama sizinki cok dusukmus. Cok uzun sure kullanmadiysanjz yumurta catlayacak buyukluge daha gelmemistir ve tedavi kurtarilabilir 🙏 bu tup bebek tedavisi mi? İlk defa 50 doz duydum ama belki yaninda klomen filan mi kullaniyorsunuz?

Evet doz cok onemli ama sizinki cok dusukmus. Cok uzun sure kullanmadiysanjz yumurta catlayacak buyukluge daha gelmemistir ve tedavi kurtarilabilir 🙏 bu tup bebek tedavisi mi? İlk defa 50 doz duydum ama belki yaninda klomen filan mi kullaniyorsunuz?
Ben ilk defa tedavi surecine girdim pko var bende doktorum da en dusuk dozdan baslayalim dedi ben hic klomen falan kullanmadim direk igneyle baslatti doktor ve ilk defa kullaniyorum o yuzden 50 doz demistir belki dusuk mu gunluk 50 doz

Evet yumurta buyutucu aradigimda nasil boyle bi hata yaparsiniz cok onemli bu ilac dediler tup bebek merkezindekiler daha cok moralim bozuldu umarim dediginiz gibi bir sorun yasamam sagolun teselli ettiniz beni
ilaçların dozu evet çok önemli. Bir dahakinde doktorunuza söyleyerek ses kaydı alın biz öyle yapıyorduk yanlış anlamamak için

Back
X