Gonal f ile hamile kalanlar

Pamuk9494

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2022
370
220
23
30
Selaam Kizlar..
Bu ay Gonal f ile basladik.. merak ettigim kimler Gonal f ile hamile kaldi? Biz yumurtlama ignesi ve iliskiyle denememizi yapicaz.. bu konuda bilgisi olan veya böyle yapip hamile kalan oldumu??

Bu tam asilama mi oluyo bilmiyorum ama, su an igne yapiyorum yumurtalar belirli büyüklüge gelmesi olusmasi icin, sonra catlatma ignesini olup iliskiyle denememiz olucak.. yurtdisinda yasiyorum türkiyede tam nasil oluyor bilmiyorum

Cok sevindim, hamile misin? Normal yolla mi yoksa asilama mi yaptin?
Bende bugün doktora gittim catlama ignesini oldum.. rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin🤍
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun 🥰🤲🏻 yok yok aşılama değil. Aynı senin gibi önce yumurtlama sağladık sonra çatlatma iğnesi ve ilişki takvimine uyduk 😅 çok şükür çatlatma iğnesinden tam 12 gün sonra kanda öğrendim

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun 🥰🤲🏻 yok yok aşılama değil. Aynı senin gibi önce yumurtlama sağladık sonra çatlatma iğnesi ve ilişki takvimine uyduk 😅 çok şükür çatlatma iğnesinden tam 12 gün sonra kanda öğrendim
Ayyy 😍😍 cok sevindim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin🥰 darisi isteyenlerin basina.. 36 saat veya fazlada sürebiliyo mu bu catlama bi bilgin var mi? Ve nezamandir bebis istiyorsun/bekliyorsun? Bu yazdigin beni cok ümitlendirdi 🙈😍

Ayyy 😍😍 cok sevindim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin🥰 darisi isteyenlerin basina.. 36 saat veya fazlada sürebiliyo mu bu catlama bi bilgin var mi? Ve nezamandir bebis istiyorsun/bekliyorsun? Bu yazdigin beni cok ümitlendirdi 🙈😍
Amin kuzum çok aminnnn 🤲🏻 çatlatma iğnesinden 36 -48 saat sonra çatlama gerceklesiyor kuzum. Ben çatlatma dan sonraki gün hem sabah hem akşam degerlendirdim. 2 buçuk senedir istiyorum bende. İlk hamileligim kendiliğinden oldu ikinciside femara+ovitrelle ile oldu. Ama ikiside boş gebelikten kürtaj ile son buldu malesef. Bende hem pco hem pıhtılaşma var. İlk ikisi pıhtılaşma dan dolayı boşa dönmüş meğer. Bu kez onun için de tedavi alıyorum çok şükür

Back
X