gonal f ile ilgili lütfen yardımcı olun

meryemce85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2013
57
1
46
İstanbul
3.kez klomene cevap alamayınca doktor gonal f ve ovitrelle verdi şimdi bu bi nevi klomenin iğne versiyonu mu aşılama ve tüp bebek ile ilgisi nedir doktor param var diyorsan direk tüp bebek yaptır dedi ama benim zaten yumurtam oluşmuyor nasıl bir yol izlesem aşılama yapılmadan da hamile kalınabilir mi iğnenin ardından aynı klomende olduğu gibi yumurta takibi mi oluyo?çok soru sordum

Canim ben 4ay klomen 3ay gonal kullandim bu ayda ekstra yine igne kullandim ilk kez.asilama oldum gonal klomenden.daha etkili hapla bir yumos oluyorsa igneyle iki uc dort bes tabi yumurta takibi yapilio asilama olmak sart degil cat ignesindrn sonra dr iliski gunleri verio

çok teşekkür ederim cevap verdiğin için.yani ben pko luyum ve sorun belli yumurtam oluşmuyor.1.kez yumurta oluştu kimyasal gebelik yaşadım sizce aşılama tüp bebk falan hiç bulaşmadan sadece iğnelerle mi şansımı denesem sonuçta hepsi için yumurta lazımsa .

Meryemcim bende pko luyum bence klomen kullandiysan iki uc ay da igneyle dene esinin spermlerinde sorun yoksa ins olur sadece igneyle baktin olmuyo bu kez asilama yaptirirsin gerci asilamadada sans.cok dusuk ama bence once igneyle dene sadece

Meryemcim bende pko luyum bence klomen kullandiysan iki uc ay da igneyle dene esinin spermlerinde sorun yoksa ins olur sadece igneyle baktin olmuyo bu kez asilama yaptirirsin gerci asilamadada sans.cok dusuk ama bence once igneyle dene sadece

evet haklısın önce sadece iğnelerle denicem çünkü her halukarda bana yumurta lazım zaten eşim de problem çıkmadı çok şükür senin oldu mu bebiş bu arada?inş olmuştur çok moral bozucu bir süreç 3.klomenimdi ben yumurtayı beklerken yine yok(pko belasından nası kurtulacaz bilmiyom soğan kürü dene dediler 1 gün bile içemedim hala düşündükçe afedersin kusuyorum

Test gunume iki gun var canim ama asilamamda tutmadi galiba cok.yoruldum artik cook

Rabbim daha fazla bekletmez ins bende eger relg olursam sogani denicem tekrar

Daha önce yapmıştım icmemle.cikarmam bir oldu:120:

Test gunume iki gun var canim ama asilamamda tutmadi galiba cok.yoruldum artik cook

Rabbim daha fazla bekletmez ins bende eger relg olursam sogani denicem tekrar

Daha önce yapmıştım icmemle.cikarmam bir oldu:120:

arkadaşım mevlam umarım aratmaz.Allahım herkesin gönlüne göre versin inş.soğan çok kötü ya içemiyorum içenler çok nasıl içiyorlar iğrenç resmen (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…