• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gonal f kullananlar yardım edin hiçbişey bilmiyorum

shekerrim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2011
21
0
36
Ankara
kızlar ben temmuzda gonal f ye başlıcam ya bu ilaç nedir?hamile kalırmıyım?aşılamamı yapılcak yine bilgisi olan yardımcı olabilirmi

kızlar ben temmuzda gonal f ye başlıcam ya bu ilaç nedir?hamile kalırmıyım?aşılamamı yapılcak yine bilgisi olan yardımcı olabilirmi

merhaba gonal f yumurta gelistirici ,buyutucu igneler.doktorun dozajını sana soylemesı lazım.ıster kendın ısterse hemsıreye vurdurursun.insulin ıgnelerıne benzıyo kolay yapımı.ıgnelerı vurulduktan 11 gun sonra ve daha erken yumurta kontrollerı ıcın doktora gıtmelsın.yumurtların gelısırse doktoruna veya senın ıstegıne gore asılama olabılır.ve yada ılk denemede normal yolla hamıle kalabılırsın dıye ovıtrel catlatma ıgnesını vurdurur ve ılıskı onerır 24./36.ozellıkle saatlerı arası ve sonrası.hamıle kalma sansın ılaclara gore cok daha yuksek.sıtres yapma en onemlısı bu.merak ettıgın ve ogrenmek ıstedıgın baska seyler varsa elımden geldıgı kadar yardımcı olabılırım allah yardımcın olsun bacımm

merhaba aranıza yeni katıldım. ama düzenli olarak sizi takip ediyordum:)
bende pkoluyum ve 5 ay klomen ve pregnyl tedavisi gördüm ama sonuç yok:( 2 ay ara verdik doktorumun önerisi ile. iğnelere başlıcaz 2 ay sonunda.
bu iğne tedavisi ne kadar tekrarlanabiliyor? daha etkili bir çözüm olduğu kesin ama 5 ay klomen sonunda yine olmıcakmış gibi düşüncelere kapılıyorum....:(

merhaba aranıza yeni katıldım. ama düzenli olarak sizi takip ediyordum:)
bende pkoluyum ve 5 ay klomen ve pregnyl tedavisi gördüm ama sonuç yok:( 2 ay ara verdik doktorumun önerisi ile. iğnelere başlıcaz 2 ay sonunda.
bu iğne tedavisi ne kadar tekrarlanabiliyor? daha etkili bir çözüm olduğu kesin ama 5 ay klomen sonunda yine olmıcakmış gibi düşüncelere kapılıyorum....:(

hosgeldin canimm bende klomen tedavisini 6 ay gordum ilk ay bir hap olmadi ikinci ay ikitane bunda yumurta buyudu ama hamilelik olmadi derken zaman kaybettik.ama bende gonal f 37.5 kullandim ilk ay yeterli geldi yumurta buyumesi icin ama olmadi hamilelik. sonra dozajini 75 e yukselttik o ay hamile kaldim ama dustuu.bu ay yine deniyorumm yani anlayacagin igneler gercekten etkili.igneler eger yumurtalarini buyutuyosa 3 yada 6 ay en fazlaa deneliyor eger olmazsaa hamilelik asilamaya geciliyo ama 3.ayda asilama geciyolar vakit kaybetmemek icin doktorlar.yanlizz kafana bu kadar takmaa olumsuz etkiliyosun hormonlarini bilesin:)neden olmasin cok kisinin ignerlede ilk denemede hamile kalmis.sende onlardan birisin belki?kac yillik evlisin ki vakit kaybetmek istemiyosun hemen olsun istiyosun sultanlar gelecekleri zamanlari iyi bilirler insanlar en yakin zamanda yerlerini alirlarallah sabir versinn tedavi suresince .

:KK43:Kızlar yardım aranıza yeni katıldım benyarın gonal f 450 kullanmaya başlayacağım yumurta gelişimim olmadı menegon kullandım bu gonal f ne kadar kullanmak gerekıyor 2 kutu yazmış doktor bilgi verirseniz sevinirim

:KK43:Kızlar yardım aranıza yeni katıldım benyarın gonal f 450 kullanmaya başlayacağım yumurta gelişimim olmadı menegon kullandım bu gonal f ne kadar kullanmak gerekıyor 2 kutu yazmış doktor bilgi verirseniz sevinirim
Dozajını doktorun söylemedi mi? Kaç gün kullanacaksın ve hangi dozajda kullanman gerektiğini doktorundan öğrenmen lazım. Herkesin yumurtasına göre değişir bu çünkü.

Back
X