gonal -f kullananlar yardımmmm !!!

Haziran1985

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2012
347
49
118
İstanbul
6 iğnemi vurulucam 75lik kullanıyorum acayip şişkinlik yapıyor. karın ağrısı yüzümde sivilceler var 3 kilo almışım kullananlar sizde bu yan etkileri yaşadınızmı ?

Canim kilo olarak dusunme evet siskinlik oluyor kiyafetlerin bilendar gibi oluyor. Hayirlisiyla birakacaksin ins. O zaman eski haline doneceksin. Isin o tarafini dusunme tedavine bak

6 iğnemi vurulucam 75lik kullanıyorum acayip şişkinlik yapıyor. karın ağrısı yüzümde sivilceler var 3 kilo almışım kullananlar sizde bu yan etkileri yaşadınızmı ?
Ewet cnm malsef ilclar ignelerdi kilo aliyoryz malsef... Bnde gonal f kullndim hmde 300 :( olsun insallh sende ywruna ksvusursun insallh..

Bir tedavimde gonal f kullandim digerinde pregon muydu onu da kullandim ikisi de ayni mahfediyor ama sonu hayirli olsun ins.

Arkadaşlar bende dün gonal f ye başladım kullanan arkadaşlar yan etkilerini yazabilirmi bende mide bulantısı ve baş dönmesi oldu

Söyledim olabilir diyo bide gripte var bende mahvoldum resmen mide bulantısı baş dönmesi resmen depresyona soktu beni bu iğneler.

Back
X