- Konu Sahibi Haziran1985
6 iğnemi vurulucam 75lik kullanıyorum acayip şişkinlik yapıyor. karın ağrısı yüzümde sivilceler var 3 kilo almışım kullananlar sizde bu yan etkileri yaşadınızmı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canim ya hayirlisiyla sende gonal-f ilemi hamile kaldinCanim kilo olarak dusunme evet siskinlik oluyor kiyafetlerin bilendar gibi oluyor. Hayirlisiyla birakacaksin ins. O zaman eski haline doneceksin. Isin o tarafini dusunme tedavine bak
Ewet cnm malsef ilclar ignelerdi kilo aliyoryz malsef... Bnde gonal f kullndim hmde 3006 iğnemi vurulucam 75lik kullanıyorum acayip şişkinlik yapıyor. karın ağrısı yüzümde sivilceler var 3 kilo almışım kullananlar sizde bu yan etkileri yaşadınızmı ?
Ne yapıldı sana, aşılamamı, tüp mü? merak ettim..gonal-f 'de kullandım vee adetlendimçok bunalımdayım olmuyorr ne yapsam olmuyorrrr
![]()
Hic biri olmadi tek yumurtam olustu asilama yapmadi o nedenleNe yapıldı sana, aşılamamı, tüp mü? merak ettim..
Anladım canım ilaç dozu yetersiz kalmış olabilir, bazende kadınlar her ay güzel yumurtlamazlarmış, belki az olduğu döneme denk gelmiş olabilir. Bence tekrar dene, tedaviyi bırakma.Hic biri olmadi tek yumurtam olustu asilama yapmadi o nedenle
çarşamba günü rahim filmi çekileceğim kısmet artıkAnladım canım ilaç dozu yetersiz kalmış olabilir, bazende kadınlar her ay güzel yumurtlamazlarmış, belki az olduğu döneme denk gelmiş olabilir. Bence tekrar dene, tedaviyi bırakma.
Bir tedavimde gonal f kullandim digerinde pregon muydu onu da kullandim ikisi de ayni mahfediyor ama sonu hayirli olsun ins.
Yan etkilerini hatirlamiyorum ama insanin metabozlizmasinj alt ust ediyor. Dr.una soylrmelisin bas donmesiniCnm bende iki gündür gonol f kullanıyorum mide bulantısı ve aşırı baß dönmesi oldu bende sende ne gibi yan etkiler oldu.