- 11 Ekim 2023
- 11
- 1
- 1
- 30
- Konu Sahibi esmeresmeresmer
-
Olur tabikide neden olmasin bu arada catlatma ignesinden 10-14 gun sonra adet olunur diye biliyorum ben yani adetinize 11 gun degil 7 8 gun falan olmasi lazim.Mrb kızlar...
9 Gün gonal f kullandım geçtiğimiz cuma yani 6 ekimde (ovitrelle)çatlatma iğnesi oldum. Göğüslerim aşırı sızlıyor ve müthiş kasık ağrım var adetime daha 11 gün var. Bunları yaşayanlar sürecini paylaşabilir misiniz? Gonal f sonrası hamilelik oldu mu?
Geçen ay klomen kullanıp çatlatma iğnesi olmuştum o zaman da catlatma ignesinden 15 gun sonra adet olmustumOlur tabikide neden olmasin bu arada catlatma ignesinden 10-14 gun sonra adet olunur diye biliyorum ben yani adetinize 11 gun degil 7 8 gun falan olmasi lazim.
Bana da doktor 7 yumurta oluşmuş dedi catlatma ignesi yaptım ben çoğul gebelikte ilgili bisey demediKızlar bugün doktorum 3 yumurtam olduğunu söyledi ve çatlatma iğnesi kullanmamı önerdi
Çoğul gebelik riski oluşturuyor mu bu durum
Bana da doktor 7 yumurta oluşmuş dedi catlatma ignesi yaptım ben çoğul gebelikte ilgili bisey demedi
6 Ekim deDün mü yaptınız
6 Ekim de
Ayyy bir şey kalmamış
Umarım çok çok güzel haberler alırsını
Bana gunler geçmiyor sanki.Umarım inşallahAyyy bir şey kalmamış
Umarım çok çok güzel haberler alırsınız
Çok nadirde olsa olusturuyorKızlar bugün doktorum 3 yumurtam olduğunu söyledi ve çatlatma iğnesi kullanmamı önerdi
Çoğul gebelik riski oluşturuyor mu bu durum
Mrb kızlar...
9 Gün gonal f kullandım geçtiğimiz cuma yani 6 ekimde (ovitrelle)çatlatma iğnesi oldum. Göğüslerim aşırı sızlıyor ve müthiş kasık ağrım var adetime daha 11 gün var. Bunları yaşayanlar sürecini paylaşabilir misiniz? Gonal f sonrası hamilelik oldu mu?
Merhaba test yaptınız mı? Ben de gonalf kullandım 24 ekim çatlatma iğnesini yaptım süzü görene kadar gonalfı bi ben kullanıyorum sandım herkes klomen kullanmışMrb kızlar...
Yok gonal f den de bi sonuç alamadık maalesef bu ay letrol diye ilaç kullandım 2 kasımda catlatma ignesi vurundum tekrar beklemeye geçtim şuanMerhaba test yaptınız mı? Ben de gonalf kullandım 24 ekim çatlatma iğnesini yaptım süzü görene kadar gonalfı bi ben kullanıyorum sandım herkes klomen kullanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?