Gonal f + ovitrelle

esmeresmeresmer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2023
11
1
1
30
Mrb kızlar...
9 Gün gonal f kullandım geçtiğimiz cuma yani 6 ekimde (ovitrelle)çatlatma iğnesi oldum. Göğüslerim aşırı sızlıyor ve müthiş kasık ağrım var adetime daha 11 gün var. Bunları yaşayanlar sürecini paylaşabilir misiniz? Gonal f sonrası hamilelik oldu mu?

Olur tabikide neden olmasin bu arada catlatma ignesinden 10-14 gun sonra adet olunur diye biliyorum ben yani adetinize 11 gun degil 7 8 gun falan olmasi lazim.

Kızlar bugün doktorum 3 yumurtam olduğunu söyledi ve çatlatma iğnesi kullanmamı önerdi
Çoğul gebelik riski oluşturuyor mu bu durum

Merbaba

E esmeresmeresmer ınsallah Hamılesındır. bende gonal-f kullandım 1,5 yıldır evliyim. hiç gebe kalmadın. gonal f ile yumurtam 21 olduktan sonra doktor ovitre iğnesi verdi 2 adet 9 ekimde sabah 10 da vurdum. o gün ilişki olmadı.​

sonrakı gün aksam 7 gibi ilişki oldu.ve 4 gün üst üste ilişki oldu ve sonrasında ilişkiyi kestik.dahada olmadı. benimde 15 ekimden itibaren adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu.kasıklarım belım karnım agrıyordu aynı adet belırtısı. göğüslerim şismişti.ve agrı oluyordu vucüt ısımda artmıstı. kesın adet olacagım dedım. 16 ekim doktara gittim doktor alttan muane etti rahmim kalınlaşmıştı. ve diğer iki yumurtanda 24 olmuşlardı. ancak rahim kalınlığı olduğu için doktor git pzartsı gl dedi gebelik testi yapalım dedi. 23 ekimde pazartesi gittim. doktor alltan muane etti 2 tane büyüyen yumurtam kiste dönüşmüstü.ve rahim kalınliğim 17,4 olmustu doktor beta hgc istedi. kanı vedık sonuç 6,10 çıktıştı dooktor yüzde70 hamilesın dedi 2 gün sonra gel tekrar kan ver eğer değerin attrıysa hamilesinir dedi 25 ekimde gittim beta hcg 12,82 olmustu ve doktor müzdemi isterim hamılesın dedı . kızlar yanı diyeceğim vazgecmeyin hep umutla kalın.

Merhaba test yaptınız mı? Ben de gonalf kullandım 24 ekim çatlatma iğnesini yaptım süzü görene kadar gonalfı bi ben kullanıyorum sandım herkes klomen kullanmış

Yok gonal f den de bi sonuç alamadık maalesef bu ay letrol diye ilaç kullandım 2 kasımda catlatma ignesi vurundum tekrar beklemeye geçtim şuan
Merhaba test yaptınız mı? Ben de gonalf kullandım 24 ekim çatlatma iğnesini yaptım süzü görene kadar gonalfı bi ben kullanıyorum sandım herkes klomen kullanmış
Yok gonal f den de bi sonuç alamadık maalesef bu ay letrol diye ilaç kullandım 2 kasımda catlatma ignesi vurundum tekrar beklemeye geçtim şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…