Gonal f - pkos

anonimus94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2025
30
4
1
31
Merhabalar, ilk Gonal f denemem Ohss ve düşükle sonuçlanınca cesaretimi toplayıp yeniden Gonal f
Tedavisine başladım. Az önce ilk iğnemi 37,5 olarak vurdum. İğneyi vurduğumuz süreçte sağlıklı yumurta gelişsin diye neler yaptınız? Var mı önerileriniz?

Merhabalar, ilk Gonal f denemem Ohss ve düşükle sonuçlanınca cesaretimi toplayıp yeniden Gonal f
Tedavisine başladım. Az önce ilk iğnemi 37,5 olarak vurdum. İğneyi vurduğumuz süreçte sağlıklı yumurta gelişsin diye neler yaptınız? Var mı önerileriniz?
Merhaba beslenmenıze dıkkat edin hergun yumurta bol yesilllik yiyin

Dikkat etmeye ve yumurta yeşillik beslenmeye çalıştım ama 14 gündür kullanıyorum 14 mm de kaldı :( önümüzdeki ay 75 ile başlayacağım
Bana doktor 75 likle başladı 9 gün boyunca kullandım. Ayrıca incir kaynattım içtim. Allah’a şükür şuan için herşey yolunda. Pazartesi aşılamam var

Bana doktor 75 likle başladı 9 gün boyunca kullandım. Ayrıca incir kaynattım içtim. Allah’a şükür şuan için herşey yolunda. Pazartesi aşılamam var
Çok sevindim. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın sağlık sıhhatle kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah. Kaç tane yumurta gelişti. Ben de keşke 75 ile başlamaktan korkmasaydım. Birlikte beklerdik neticeyi

Amin canım Allah seninde emeklerini boşa çıkarmasın inşallah. Tez zamanda bizimde kucaklarımızda bebek olsun . 2 tane çıktı. Cumartesi 19,5 diğeride 16,5 dedi

Back
X