Gonal-f ve fazla yumurta

Insallah canım bende şu aralar yaklaşık 1-2 senedir fazla tüketiyorum sütü yoğurdu zaten annem sağolsun hep yerdim yogirtsuz yemeğe oturmam:KK48: gonal f Evet kaliteli diye duydum ve ben artı femara da kullanıyorum yanında da femara yi akşam içmeyi unutmuşum inşallah bi sıkıntı oluşturmaz

güpürünü okudun mu. bazı ilaçlar hatırlanır hatırlanmaz içilebilir

güpürünü okudun mu. bazı ilaçlar hatırlanır hatırlanmaz içilebilir
Kutunun içinden sadece 10 lu paket verdi içi yok araştırdım birşey bulamadım da normal sabah akşam içeceğim artik

Merhaba arkadaşlar elinde gonal f 450 olan varsa ilgileniyorum ltfn dönüş yapın...

Merhaba herkese.. Ben de çok tavsiye edilen bir doktora gittim.. İlk muayenede yumurta çok az. Yakında menapoza girebilirsin hemen tüp bebeğe git dedi. Şaşırdım istemedim. İlk ay folbiol, b12 ve takviye ilaç verdi. İşe yaramadı. Sonra 5 gün femara verdi kullandım i. Yine olmadı. Gonal f yaptı 4 gün 75ml.yine olmamış tüp bebeğe git hemen dedi kart verdi.. Ben 33 e girdim. Eşimde hiçbir sorun çıkmadı. Zaten eşim de bu doktora bakmayalım. Ne bilelim tüp bebekçiden prim almadığını diyor.. Ben bikaç doktora daha gitmek istiyorum. Gayet sağlıklı beslenen spor yapan biriyim. Ne demek yumurta bitmiş. Kabul etmiyorum.. Çok canım sıkıldı..

Doktor 75 ml den sonra dozu yükseltmedi mi ?
Yok Canım.. Boşuna ilaç kullandırmicam sana, tüp bebeğe git onda da şansın çok az dedi.. Ben iflah olmadım başka bi doktora gittim iki kere aşılama yaptı ki hikaye.. Rahim filmi falan çekmeden.. Tabi bi işe yaramadı.. Şimdi tüp bebek doktorlarının araştırıyorum ne zormuş bu işler😒

Yok Canım.. Boşuna ilaç kullandırmicam sana, tüp bebeğe git onda da şansın çok az dedi.. Ben iflah olmadım başka bi doktora gittim iki kere aşılama yaptı ki hikaye.. Rahim filmi falan çekmeden.. Tabi bi işe yaramadı.. Şimdi tüp bebek doktorlarının araştırıyorum ne zormuş bu işler😒
Evet gerçekten çok zor. Ben de ilk aşılamamı yaptırdım doktor ikiz üçüz olur diyordu bir tane bile tutmadı. Kırılan umuduma mı giden parama mı yanayım bilemedim. Şimdi tekrar tedaviye başladım gonalf bakalım hayırlısı

Canm ben gonal-f kullandım 6 yumurta gelişti 20m büyüklüğünde aşılama oldu ve malesef hiç biri tutmadı . O yüzden çok stres yapmayın. Tutmayınca tutmuyo. Doktorum bana çoğul gebelik olursa bi kaçını almak zorunda kalabiliriz demişti.

Canm ben gonal-f kullandım 6 yumurta gelişti 20m büyüklüğünde aşılama oldu ve malesef hiç biri tutmadı . O yüzden çok stres yapmayın. Tutmayınca tutmuyo. Doktorum bana çoğul gebelik olursa bi kaçını almak zorunda kalabiliriz demişti.
Canım kusura bakma ben tarihe bakmadan yazdım . Şimdi yazdığını düşündüm .

Back
X