Gonal f ve gonapeptyl iğne ihtiyacı olanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ygmrtlrli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2020
1
2
1
30
Merhabalar bu ay tedavim sonuçlandı, elimde 2 adet açılmamış gonal f 450 ve 3 kutu hiç açılmamış gonapeptyl 0,1 iğneler var, dolapta muhafaza ettim. Gonal f olanların son kullanım tarihler 05/2021 gonapeptyl ise 3 pakette 08/2022 tarihliler, uygun fiyata vereceğim ilgilenenler yazabilirler, istanbul avrupa yakasındayım

Merhabalar bu ay tedavim sonuçlandı, elimde 2 adet açılmamış gonal f 450 ve 3 kutu hiç açılmamış gonapeptyl 0,1 iğneler var, dolapta muhafaza ettim. Gonal f olanların son kullanım tarihler 05/2021 gonapeptyl ise 3 pakette 08/2022 tarihliler, uygun fiyata vereceğim ilgilenenler yazabilirler, istanbul avrupa yakasındayım
Gonal f leri ne kadara vereceksiniz?

Uygun fiyata verme ! Sen eczacı mısın da ilaç satıyorsun. Şurada bir sürü tedavi gören ve durumu uygun olmayan üye var özel mesaj ile ücretsiz kargo yapaydın keşke. Madem yasal olmayan bir iş yapıyorsun hakkını vermiş olur 2 dua alırdın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X