gonalf 300 ile hamile kalan varmı ikizmi

meha123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
647
202
103
34
gonalf 300 aşamasını ve aldığınız sonucu anlatabilirmisiniz

Tabi ki hamile kalanlar var. Kişiden kisiye değişiyor. Bende aşılamalar tutmadı ama yumurtalar güzel gelişmişti. Sen asilama mi olacaksın?

Tabi ki hamile kalanlar var. Kişiden kisiye değişiyor. Bende aşılamalar tutmadı ama yumurtalar güzel gelişmişti. Sen asilama mi olacaksın?
evet 2. aşılamam suan kullanıyorum göbekten kendim vuruyorum sizin öylemi tuttu yazmadığım yer kalmadı ama hamile kalanların cogu unutuyor yardımcı olmuyorlar böyle yaşayan birinin aşamalarını merak ediyorum ilk iğnem

Canim Allah yardimcin olsun inşallah güzel sonuclar alırsın.. Günde kaç doz vurulacagini doktorun söylemiştir. Yumurta takibi yapiyordur muhtemelen.. Benim aşılamalar hiç tutmadı. 5 kez asilama oldum hepsi negatifti. Bu tamamen şans nasip işi. Bende olmadı diye sende de olmayacak değil. Ama çoğu arkadaşım ilk denemede kaldı. Ben tup bebek ile hamile kaldim, bu ikinci gebeliğim. Dogal yoldan oldu bu kez.
Yani olmaz diye birsey yok zamanı var sadece. Hic karamsar olma.. Muhim olan sağlıkli yumurtalarının oluşması. Bak burdan bi arkadasim üçüz dogurdu asilama ile :) kimseyle kiyaslama kendini bol bol dua et

ALLAH razı olsun valla içimi rahatlattın inşallah hayırlısıyla alırsın bebeğini kucagına

ben gonal f günde 300 ml aldım, 6 kutu kullandım, yanında 2 farklı iğne daha kullandım, benim hormonlar tavan yaptı. yumurtalar toplandı, embriyo oluşturuldu ve donduruldu, şimdi hormonların düşmesini bekliyoruz, ilk adet geldi, 2. adette kontrole gitcem. uygunsa transfer olacak.

inşallah hayırlısı olur arkadaşımında 3 tane birini dondurcak ikisini kullancak yarın belli olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…