Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba gonal f 900luk ihtiyacım var eğer elinizdeyse recetemi atabilirim sizeElimde soğuk zinciri bozulmamış açılmamış gonalf900 bulunmakta
Soğuk zinciri bozulmamıştır
Ankarada yaşayan ihtiyacı olan birine ücretsiz verilecektir.
Bana acil cevap vermeniz mumkunmu lütfenElimde soğuk zinciri bozulmamış açılmamış gonalf900 bulunmakta
Merhaba gonalf duruyormu acabaElimde soğuk zinciri bozulmamış açılmamış gonalf900 bulunmakta
Paylaştığınız ilana defalarca yazdım ama dönüş yapilmiyorElimde soğuk zinciri bozulmamış açılmamış gonalf900 bulunmakta
Siz Ankara'da mi yaşıyorsunuzPaylaştığınız ilana defalarca yazdım ama dönüş yapilmiyor
Yok ben ayvaliktayim ama kargo ile gönderim yapilabilirSiz Ankara'da mi yaşıyorsunuz
Ya benim olsaydı ben size atardım ama yeriniz uzakmis soğuk zincir olduğu için kargo sıkıntı olabilir ya çok dikkat edin uzak yerden almayınYok ben ayvaliktayim ama kargo ile gönderim yapilabilir
Hava zaten soğuk buz aküsü ile gönderim yapılabilir koruyucu strafora sarilipYa benim olsaydı ben size atardım ama yeriniz uzakmis soğuk zincir olduğu için kargo sıkıntı olabilir ya çok dikkat edin uzak yerden almayın
Kusura bakmayın mesajı görmedim soğuk zincir ilaçların o şekilde gönderimi uygun değil. Ankarada olan birine verebilirim elden.bana
Bana özelden yazma sansiniz varmi acabaKusura bakmayın mesajı görmedim soğuk zincir ilaçların o şekilde gönderimi uygun değil. Ankarada olan birine verebilirim elden.
Tekrardan merhaba urun zaten soğuk zincir bozulmadan bana ulastirilabilir buz aküsü ile havalar zaten soğuk ilaç muhafazası için 8 derece yeterli oluyor. Hava sıcaklığı max 15 derece içerisindeki buz aküsü onun soguklugunu muhafaza edecektir. Bole bir durumda ben kendimi riske atarmiyim.Kusura bakmayın mesajı görmedim soğuk zincir ilaçların o şekilde gönderimi uygun değil. Ankarada olan birine verebilirim elden.