Gonalf iğne

MutluKedi

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2019
2.060
1.268
133
Arkadaşlar gonalf iğne kullanıyorum 3,günüm ama kasıklarımda bir belirti yok . Belirti olmaması işe yaramıyor demek ki

Arkadaşlar gonalf iğne kullanıyorum 3,günüm ama kasıklarımda bir belirti yok . Belirti olmaması işe yaramıyor demek ki
Yok canım hiç belirti olmaz ben 2 kez kullandım yani 4 kutu hiç birsey yoktu aşılamam tuttu o çok güzel işe yarıyor inşallah olumlu sonuç alırsın hayırlısıyla ❤️

Yok canım hiç belirti olmaz ben 2 kez kullandım yani 4 kutu hiç birsey yoktu aşılamam tuttu o çok güzel işe yarıyor inşallah olumlu sonuç alırsın hayırlısıyla ❤️
İnşallah canım 😊 Geçen ay çok güzel gelişen yumurtam strestenmidir yanlışmı iğneyi vurdum anlamadım zor büyüdü . Bu 2.aşılama tedavisi ya acaba büyümüyormu bir belirti yok diye kafama taktım . Sizin kaçıncı aşılama 🤗

İnşallah canım 😊 Geçen ay çok güzel gelişen yumurtam strestenmidir yanlışmı iğneyi vurdum anlamadım zor büyüdü . Bu 2.aşılama tedavisi ya acaba büyümüyormu bir belirti yok diye kafama taktım . Sizin kaçıncı aşılama 🤗
Ben 3 kez kullandım inan her birinde ayrı tepki oluyordu vücudumda. Sen hiç kafaya takma. İnşallah bebişine çabucak kavuşursun ❤️

Ben 3 kez kullandım inan her birinde ayrı tepki oluyordu vücudumda. Sen hiç kafaya takma. İnşallah bebişine çabucak kavuşursun ❤️
Kızlar inanın elimde değil zorlu bir süreç dualarınızı eksik etmeyin 🙏 egzersiz yapmak sakıncalımı acaba yumurtalıkları fazla uyarır mı

İğneyi vurunca hareket ediyorum etksini göstersin diye doğrumu yapıyorum . Kimi bayanlar iğneyi vurunca yerinden kalkmayıp yarım saat uzanıyormuş 🤔 hangisi doğru acaba
Ben günlük hayatıma devam ettim hiç öyle yatmadım ama

Merhaba ben de ilk kez bu ay gonalf kullandım cok fazla yumurtam gelıstıgı ıcın iptal ettik 7-8 gun kullanmıştım çok üzüldüm iptal edılmesıne😞 çünkü aşılama planlıyorduk doktorum hazıran ayına erteledı . Size bir sorum olacaktı bu iğneyı kullandıgınız da 1 ay içinde 2 defa adet gordugunuz oldu mu? Ben bu iğneyı olunca 2. Adetı gördüm ve cok tuhaf geldi korkuyla doktorumu aradım normal oldugunu söyledı

5. Tuttu 🤭 ama ilk 3ü klomen ile ikisi gonal f ile bende anlamadım mesela klomensiz hep 3 yumurtam olurdu klomenle de öyle ama son gonal f ile olan 2 aşılamada 1 yumurta oldu bi anlayamadım tıkalı tüp tarafında gelişen 1 yumurtayla olumlu sonuç aldım ben hiç stres yapmadım yapmada yapsanda sonuç aynı olur 🥰

5. Tuttu 🤭 ama ilk 3ü klomen ile ikisi gonal f ile bende anlamadım mesela klomensiz hep 3 yumurtam olurdu klomenle de öyle ama son gonal f ile olan 2 aşılamada 1 yumurta oldu bi anlayamadım tıkalı tüp tarafında gelişen 1 yumurtayla olumlu sonuç aldım ben hiç stres yapmadım yapmada yapsanda sonuç aynı olur 🥰
Bak ne güzel ki aşılaman mucizevi şekilde tutmuş 😍 Yok canım stres yapmicam Allah ın hikmeti o kadar büyük ki ol derse olur 😊 tedavi aşamasında insanlar kırıcı oluyor ya destek göremeyince bazen üzülüyorum . Dili olan konuşuyor işte

Bak ne güzel ki aşılaman mucizevi şekilde tutmuş 😍 Yok canım stres yapmicam Allah ın hikmeti o kadar büyük ki ol derse olur 😊 tedavi aşamasında insanlar kırıcı oluyor ya destek göremeyince bazen üzülüyorum . Dili olan konuşuyor işte
Aşılamayı her doktor farklı yapıyor benim 5. Aşılamam hemşire bir taraftan ultrasonla karnıma baktı diğer taraftan doktor katateri tam ekrandan bakarak uygun yere speemleri bıraktı diğer asılamalar öyle olmamıştı doktor direk bırakmıştı

Ben de dün gonalf e başladım bugün 2. Dozu yaptım. İlk aşılamam olacak. Doktor iğneyi uaptıktan sonra 10 saniye uzansan yeter dedi bana. Daha önce 2 defa klomen ve bir defa femara kullandık klomende hiç yumurta gelişmedi femara da gelişti ama çatlatma iğnesi olmadım bu sefer de ben. Hayırlısıyla bunay aşılama yapılacak bakalım görelim neler olacak. Artık yavaş yavaş umudumu kaybetmeye başladım. Tüp bebek araştırıyorum

Aşılamayı her doktor farklı yapıyor benim 5. Aşılamam hemşire bir taraftan ultrasonla karnıma baktı diğer taraftan doktor katateri tam ekrandan bakarak uygun yere speemleri bıraktı diğer asılamalar öyle olmamıştı doktor direk bırakmıştı
Devlette öyle bir imkan yok direk bırakıyor spermi 😏 şans ya tutarsa hesabı 😂

Benim 3 aşılama özeldeydi bıraktı öylece diğer 2 aşılamam gonal f ile devlette tüp bebek merkezindeydi canım yani ultrasonla bakan devletti 😂
😂😂😂 aa gerçekten mi valla şaşırdım genelde özel ultrasonla bakar diye düşünmüştüm 😊 bu arada yumurtam büyümüş 😊 kasık ağrım yok diye yumurtamda yok sanmıştım ama öyle değilmiş 😊

Back
X