Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım hiç belirti olmaz ben 2 kez kullandım yani 4 kutu hiç birsey yoktu aşılamam tuttu o çok güzel işe yarıyor inşallah olumlu sonuç alırsın hayırlısıylaArkadaşlar gonalf iğne kullanıyorum 3,günüm ama kasıklarımda bir belirti yok . Belirti olmaması işe yaramıyor demek ki
İnşallah canımYok canım hiç belirti olmaz ben 2 kez kullandım yani 4 kutu hiç birsey yoktu aşılamam tuttu o çok güzel işe yarıyor inşallah olumlu sonuç alırsın hayırlısıyla![]()
Ben 3 kez kullandım inan her birinde ayrı tepki oluyordu vücudumda. Sen hiç kafaya takma. İnşallah bebişine çabucak kavuşursunİnşallah canımGeçen ay çok güzel gelişen yumurtam strestenmidir yanlışmı iğneyi vurdum anlamadım zor büyüdü . Bu 2.aşılama tedavisi ya acaba büyümüyormu bir belirti yok diye kafama taktım . Sizin kaçıncı aşılama
![]()
Kızlar inanın elimde değil zorlu bir süreç dualarınızı eksik etmeyinBen 3 kez kullandım inan her birinde ayrı tepki oluyordu vücudumda. Sen hiç kafaya takma. İnşallah bebişine çabucak kavuşursun![]()
Yürüyüş yapmak iyi gelirKızlar inanın elimde değil zorlu bir süreç dualarınızı eksik etmeyinegzersiz yapmak sakıncalımı acaba yumurtalıkları fazla uyarır mı
İğneyi vurunca hareket ediyorum etksini göstersin diye doğrumu yapıyorum . Kimi bayanlar iğneyi vurunca yerinden kalkmayıp yarım saat uzanıyormuşYürüyüş yapmak iyi gelir
Ben günlük hayatıma devam ettim hiç öyle yatmadım amaİğneyi vurunca hareket ediyorum etksini göstersin diye doğrumu yapıyorum . Kimi bayanlar iğneyi vurunca yerinden kalkmayıp yarım saat uzanıyormuşhangisi doğru acaba
Akışına bıraktım yaBen günlük hayatıma devam ettim hiç öyle yatmadım ama
Merhaba ben de ilk kez bu ay gonalf kullandım cok fazla yumurtam gelıstıgı ıcın iptal ettik 7-8 gun kullanmıştım çok üzüldüm iptal edılmesıneBen 3 kez kullandım inan her birinde ayrı tepki oluyordu vücudumda. Sen hiç kafaya takma. İnşallah bebişine çabucak kavuşursun![]()
5. Tuttuİnşallah canımGeçen ay çok güzel gelişen yumurtam strestenmidir yanlışmı iğneyi vurdum anlamadım zor büyüdü . Bu 2.aşılama tedavisi ya acaba büyümüyormu bir belirti yok diye kafama taktım . Sizin kaçıncı aşılama
![]()
Bak ne güzel ki aşılaman mucizevi şekilde tutmuş5. Tuttuama ilk 3ü klomen ile ikisi gonal f ile bende anlamadım mesela klomensiz hep 3 yumurtam olurdu klomenle de öyle ama son gonal f ile olan 2 aşılamada 1 yumurta oldu bi anlayamadım tıkalı tüp tarafında gelişen 1 yumurtayla olumlu sonuç aldım ben hiç stres yapmadım yapmada yapsanda sonuç aynı olur
![]()
Aşılamayı her doktor farklı yapıyor benim 5. Aşılamam hemşire bir taraftan ultrasonla karnıma baktı diğer taraftan doktor katateri tam ekrandan bakarak uygun yere speemleri bıraktı diğer asılamalar öyle olmamıştı doktor direk bırakmıştıBak ne güzel ki aşılaman mucizevi şekilde tutmuşYok canım stres yapmicam Allah ın hikmeti o kadar büyük ki ol derse olur
tedavi aşamasında insanlar kırıcı oluyor ya destek göremeyince bazen üzülüyorum . Dili olan konuşuyor işte
Devlette öyle bir imkan yok direk bırakıyor spermiAşılamayı her doktor farklı yapıyor benim 5. Aşılamam hemşire bir taraftan ultrasonla karnıma baktı diğer taraftan doktor katateri tam ekrandan bakarak uygun yere speemleri bıraktı diğer asılamalar öyle olmamıştı doktor direk bırakmıştı
Benim 3 aşılama özeldeydi bıraktı öylece diğer 2 aşılamam gonal f ile devlette tüp bebek merkezindeydi canım yani ultrasonla bakan devlettiDevlette öyle bir imkan yok direk bırakıyor spermişans ya tutarsa hesabı
![]()
Benim 3 aşılama özeldeydi bıraktı öylece diğer 2 aşılamam gonal f ile devlette tüp bebek merkezindeydi canım yani ultrasonla bakan devletti![]()