- Emoji Skoru
- 1
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi nasipeylem
-
Sadece ilaçlar için değil miDoktorunuz Ahmet / Mehmet Erdem demi? Şartlarınız tutuyorsa Gazi üniden rapor çıkarabilirsiniz diye biliyorum ben sadece muayene olmuştum orada başlamadım ama onlar bölüm baskanı sanırım o hastanede
İsterseniz doktor veya merkeze sorun doğrusunu öğrenin. Zaten hatırladığım kadarıyla tedavi ücreti çok fazla değildi. İlaçlar için rapor çıkarırlarsa yükünüz çok hafifler. Ben de araştırırken okumuştum ama tam emin olamıyorumSadece ilaçlar için değil mi
Bize 140.000 denildi dondurma 16.000. Eczane fiyatı dahil değilİsterseniz doktor veya merkeze sorun doğrusunu öğrenin. Zaten hatırladığım kadarıyla tedavi ücreti çok fazla değildi. İlaçlar için rapor çıkarırlarsa yükünüz çok hafifler. Ben de araştırırken okumuştum ama tam emin olamıyorum
İlaçlar nerdeyse hiç bir merkezde dahil değil. Merkezin Sgk ile anlaşması varsa ve raporunuz olursa sgk büyük miktarını karşılıyor. Bazen tedavi ücretinde de indirim oluyor. Bunları merkezle görüşün daha net bilgi verir size. Ben Memorial şişlideyim, merkezin sgk ile anlaşması yok. kendi inisiyatifi ile rapor hakkın bitmiş olsa bile %25 indirim yapıyorlarBize 140.000 denildi dondurma 16.000. Eczane fiyatı dahil değil
Tek tek alın bence ben bıttıkce almıstım verılen doza yumurtaların buyumesıne gore degısır benım mesela 2. Kutuda 200 arttı ben yetmez dıye dusunuyordum yumurtalarım hemen buyudu 10 gun ıcınde opu oldum bır de bırkac eczane gezmenızı onerırım 13 e kadar dusen yerler var pazarlıkta yapabılırsınız ayrıyetten catlatma onleyıcı ıgneyı de tek tek alabılırsınız ezcaneye ulasımınız varsa benım pek yoktu onu 3 tane almıstım 3 bana tam yettı bır daha almama gerek kalmadıMerhaba Ekim ayında tedaviye başlıyorum Ankara NovaArt merkezinde doktorum 3 kutu yazdı 900 lük bu merkeze giden oldumu daha önce iğnelerin hepsi kullanılıyor mu eczane fiyatları çok yüksek
Ben 6 tane kullanmışım oxotideTek tek alın bence ben bıttıkce almıstım verılen doza yumurtaların buyumesıne gore degısır benım mesela 2. Kutuda 200 arttı ben yetmez dıye dusunuyordum yumurtalarım hemen buyudu 10 gun ıcınde opu oldum bır de bırkac eczane gezmenızı onerırım 13 e kadar dusen yerler var pazarlıkta yapabılırsınız ayrıyetten catlatma onleyıcı ıgneyı de tek tek alabılırsınız ezcaneye ulasımınız varsa benım pek yoktu onu 3 tane almıstım 3 bana tam yettı bır daha almama gerek kalmadı
Aşılamam var amaİsterseniz doktor veya merkeze sorun doğrusunu öğrenin. Zaten hatırladığım kadarıyla tedavi ücreti çok fazla değildi. İlaçlar için rapor çıkarırlarsa yükünüz çok hafifler. Ben de araştırırken okumuştum ama tam emin olamıyorum
maalesef başka ile gidiyorum almazsam ortada kalırımTek tek alın bence ben bıttıkce almıstım verılen doza yumurtaların buyumesıne gore degısır benım mesela 2. Kutuda 200 arttı ben yetmez dıye dusunuyordum yumurtalarım hemen buyudu 10 gun ıcınde opu oldum bır de bırkac eczane gezmenızı onerırım 13 e kadar dusen yerler var pazarlıkta yapabılırsınız ayrıyetten catlatma onleyıcı ıgneyı de tek tek alabılırsınız ezcaneye ulasımınız varsa benım pek yoktu onu 3 tane almıstım 3 bana tam yettı bır daha almama gerek kalmadı
O u hiç bahsetmedi o ara kontrolde mi yazdıBen 6 tane kullanmışım oxotidegerçi benim gonalf sürem 10 günü buldu eğer raporla almayacaksa tek tek alınmalı.Ama rapor varsa doktor fazla fazla yazıyor zaten
Eczane biraz yardımcı olur dediler ama ne olucak ki olmaz onlar diye düşünüyorum sadece 3 kutu 43.000 buluyor daha diğer dediklerinizi hiç duymadımİlaçlar nerdeyse hiç bir merkezde dahil değil. Merkezin Sgk ile anlaşması varsa ve raporunuz olursa sgk büyük miktarını karşılıyor. Bazen tedavi ücretinde de indirim oluyor. Bunları merkezle görüşün daha net bilgi verir size. Ben Memorial şişlideyim, merkezin sgk ile anlaşması yok. kendi inisiyatifi ile rapor hakkın bitmiş olsa bile %25 indirim yapıyorlar
Yumurtaların çatlamaması için kullanılıyor. Kesin kullanacaksınız cetrotide veya oxotide. En az 3-4 kullanırsınız duruma göre ben 6 tane kullandım son tedavide. Bence siz hastane ile bi görüşün rapor durumunu sorun. İlaçlar çok uyguna gelir öyle sizeO u hiç bahsetmedi o ara kontrolde mi yazdı
Vallahi gazi giderim ama aşılama şartı koyar onlar iğneli ben iğneli aşıla yaptırmadımYumurtaların çatlamaması için kullanılıyor. Kesin kullanacaksınız cetrotide veya oxotide. En az 3-4 kullanırsınız duruma göre ben 6 tane kullandım son tedavide. Bence siz hastane ile bi görüşün rapor durumunu sorun. İlaçlar çok uyguna gelir öyle size
Başka ilde olunca herşeyi sormak için gidemiyoruzYumurtaların çatlamaması için kullanılıyor. Kesin kullanacaksınız cetrotide veya oxotide. En az 3-4 kullanırsınız duruma göre ben 6 tane kullandım son tedavide. Bence siz hastane ile bi görüşün rapor durumunu sorun. İlaçlar çok uyguna gelir öyle size
Gaziye gitmeyin hemen. önce doktorla görüşün sanırım doktor sizi yönlendiriyor oraya eğer şartlarınız uyuyorsa. Forumdaki yorumlara bakın ben araştırdığımda öyle okumuştum.Vallahi geziye giderim ama aşılama şartı koyar onlar iğneli ben iğneli aşıla yaptırmadım
Anladım önümüzdeki ay 2. Gününde gideceğim bir detaylı konuşayım bakalım ama geç olur çünkü o gün başlamam gerekir rapor daha önce alınması gerekirGaziye gitmeyin hemen. önce doktorla görüşün sanırım doktor sizi yönlendiriyor oraya eğer şartlarınız uyuyorsa. Forumdaki yorumlara bakın ben araştırdığımda öyle okumuştum.
Ben doğudan İstanbula gittim. Arayın sorun muhasebe ilgileniyor bu konularla.Başka ilde olunca herşeyi sormak için gidemiyoruz
bu yüzden diyorum öncesinden bi arayın bilgi alınAnladım önümüzdeki ay 2. Gününde gideceğim bir detaylı konuşayım bakalım ama geç olur çünkü o gün başlamam gerekir rapor daha önce alınması gerekir
Ben en iyisi yarın arayım sorayım önlem alayım evet formda birisi yazmış ama 1 yıldır aktif değil yinede teşşekür ederi.bu yüzden diyorum öncesinden bi arayın bilgi alınen azından hazırlıklı giderdiniz.
Başka yorumlara da bakın. Rica ederim kolaylıkla geçsin süreciniz.Ben en iyisi yarın arayım sorayım önlem alayım evet formda birisi yazmış ama 1 yıldır aktif değil yinede teşşekür ederi.