Gonalf900 novaart

nasipeylem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Merhaba Ekim ayında tedaviye başlıyorum Ankara NovaArt merkezinde doktorum 3 kutu yazdı 900 lük bu merkeze giden oldumu daha önce iğnelerin hepsi kullanılıyor mu eczane fiyatları çok yüksek

Doktorunuz Ahmet / Mehmet Erdem demi? Şartlarınız tutuyorsa Gazi üniden rapor çıkarabilirsiniz diye biliyorum ben sadece muayene olmuştum orada başlamadım ama onlar bölüm baskanı sanırım o hastanede

Doktorunuz Ahmet / Mehmet Erdem demi? Şartlarınız tutuyorsa Gazi üniden rapor çıkarabilirsiniz diye biliyorum ben sadece muayene olmuştum orada başlamadım ama onlar bölüm baskanı sanırım o hastanede
Sadece ilaçlar için değil mi

Sadece ilaçlar için değil mi
İsterseniz doktor veya merkeze sorun doğrusunu öğrenin. Zaten hatırladığım kadarıyla tedavi ücreti çok fazla değildi. İlaçlar için rapor çıkarırlarsa yükünüz çok hafifler. Ben de araştırırken okumuştum ama tam emin olamıyorum

Bize 140.000 denildi dondurma 16.000. Eczane fiyatı dahil değil

Bize 140.000 denildi dondurma 16.000. Eczane fiyatı dahil değil
İlaçlar nerdeyse hiç bir merkezde dahil değil. Merkezin Sgk ile anlaşması varsa ve raporunuz olursa sgk büyük miktarını karşılıyor. Bazen tedavi ücretinde de indirim oluyor. Bunları merkezle görüşün daha net bilgi verir size. Ben Memorial şişlideyim, merkezin sgk ile anlaşması yok. kendi inisiyatifi ile rapor hakkın bitmiş olsa bile %25 indirim yapıyorlar

Merhaba Ekim ayında tedaviye başlıyorum Ankara NovaArt merkezinde doktorum 3 kutu yazdı 900 lük bu merkeze giden oldumu daha önce iğnelerin hepsi kullanılıyor mu eczane fiyatları çok yüksek
Tek tek alın bence ben bıttıkce almıstım verılen doza yumurtaların buyumesıne gore degısır benım mesela 2. Kutuda 200 arttı ben yetmez dıye dusunuyordum yumurtalarım hemen buyudu 10 gun ıcınde opu oldum bır de bırkac eczane gezmenızı onerırım 13 e kadar dusen yerler var pazarlıkta yapabılırsınız ayrıyetten catlatma onleyıcı ıgneyı de tek tek alabılırsınız ezcaneye ulasımınız varsa benım pek yoktu onu 3 tane almıstım 3 bana tam yettı bır daha almama gerek kalmadı

Ben 6 tane kullanmışım oxotide gerçi benim gonalf sürem 10 günü buldu eğer raporla almayacaksa tek tek alınmalı.Ama rapor varsa doktor fazla fazla yazıyor zaten

Aşılamam var ama
maalesef başka ile gidiyorum almazsam ortada kalırım

Eczane biraz yardımcı olur dediler ama ne olucak ki olmaz onlar diye düşünüyorum sadece 3 kutu 43.000 buluyor daha diğer dediklerinizi hiç duymadım

O u hiç bahsetmedi o ara kontrolde mi yazdı
Yumurtaların çatlamaması için kullanılıyor. Kesin kullanacaksınız cetrotide veya oxotide. En az 3-4 kullanırsınız duruma göre ben 6 tane kullandım son tedavide. Bence siz hastane ile bi görüşün rapor durumunu sorun. İlaçlar çok uyguna gelir öyle size

Vallahi gazi giderim ama aşılama şartı koyar onlar iğneli ben iğneli aşıla yaptırmadım

Başka ilde olunca herşeyi sormak için gidemiyoruz

Vallahi geziye giderim ama aşılama şartı koyar onlar iğneli ben iğneli aşıla yaptırmadım
Gaziye gitmeyin hemen. önce doktorla görüşün sanırım doktor sizi yönlendiriyor oraya eğer şartlarınız uyuyorsa. Forumdaki yorumlara bakın ben araştırdığımda öyle okumuştum.

Gaziye gitmeyin hemen. önce doktorla görüşün sanırım doktor sizi yönlendiriyor oraya eğer şartlarınız uyuyorsa. Forumdaki yorumlara bakın ben araştırdığımda öyle okumuştum.
Anladım önümüzdeki ay 2. Gününde gideceğim bir detaylı konuşayım bakalım ama geç olur çünkü o gün başlamam gerekir rapor daha önce alınması gerekir

Anladım önümüzdeki ay 2. Gününde gideceğim bir detaylı konuşayım bakalım ama geç olur çünkü o gün başlamam gerekir rapor daha önce alınması gerekir
bu yüzden diyorum öncesinden bi arayın bilgi alın en azından hazırlıklı giderdiniz.

`