Z zeynapam Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Ekim 2025 13 1 1 20 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi zeynapam #1 Arkadaşlar iyi akşamlar, iki tane Gonapepty iğnesi vurdum. Vurduğum yer şişti ve kızardı. Bu durum normal mi?
Arkadaşlar iyi akşamlar, iki tane Gonapepty iğnesi vurdum. Vurduğum yer şişti ve kızardı. Bu durum normal mi?
floriaa Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 11 Nisan 2025 944 393 18 34 20 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi zeynapam #2 zeynapam .!.: Arkadaşlar iyi akşamlar, iki tane Gonapepty iğnesi vurdum. Vurduğum yer şişti ve kızardı. Bu durum normal mi? Genişletmek için tıkla... İlaç dağılmamıştır henüz biraz kolonyalı pamuk koyun.
zeynapam .!.: Arkadaşlar iyi akşamlar, iki tane Gonapepty iğnesi vurdum. Vurduğum yer şişti ve kızardı. Bu durum normal mi? Genişletmek için tıkla... İlaç dağılmamıştır henüz biraz kolonyalı pamuk koyun.
depresifbirpolyanna Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Mart 2023 362 263 33 20 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi zeynapam #3 geçmiş olsun normal ben buz tutmuştum biraz. en acı veren iğneydi oturup ağlamıştım
Z zeynapam Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Ekim 2025 13 1 1 20 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi zeynapam #4 depresifbirpolyanna .!.: geçmiş olsun normal ben buz tutmuştum biraz. en acı veren iğneydi Genişletmek için tıkla...
depresifbirpolyanna .!.: geçmiş olsun normal ben buz tutmuştum biraz. en acı veren iğneydi Genişletmek için tıkla...
Z zeynapam Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Ekim 2025 13 1 1 20 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi zeynapam #5 depresifbirpolyanna .!.: geçmiş olsun normal ben buz tutmuştum biraz. en acı veren iğneydi oturup ağlamıştım Genişletmek için tıkla... Çok acı hissetmedim ama şişti ve kızardı
depresifbirpolyanna .!.: geçmiş olsun normal ben buz tutmuştum biraz. en acı veren iğneydi oturup ağlamıştım Genişletmek için tıkla... Çok acı hissetmedim ama şişti ve kızardı
depresifbirpolyanna Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Mart 2023 362 263 33 20 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi zeynapam #6 zeynapam .!.: Çok acı hissetmedim ama şişti ve kızardı Genişletmek için tıkla... Allah Allah kızarıyor evet ama şişmesi alerji mi acaba biraz bekleyin bakalım iğne dağılsın
zeynapam .!.: Çok acı hissetmedim ama şişti ve kızardı Genişletmek için tıkla... Allah Allah kızarıyor evet ama şişmesi alerji mi acaba biraz bekleyin bakalım iğne dağılsın
Z zeynapam Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Ekim 2025 13 1 1 20 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi zeynapam #7 depresifbirpolyanna .!.: Allah Allah kızarıyor evet ama şişmesi alerji mi acaba biraz bekleyin bakalım iğne dağılsın Genişletmek için tıkla... Şişlik biraz gidiyor gibi
depresifbirpolyanna .!.: Allah Allah kızarıyor evet ama şişmesi alerji mi acaba biraz bekleyin bakalım iğne dağılsın Genişletmek için tıkla... Şişlik biraz gidiyor gibi
depresifbirpolyanna Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Mart 2023 362 263 33 21 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi zeynapam #8 zeynapam .!.: Şişlik biraz gidiyor gibi Genişletmek için tıkla... çok şükür