• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gonca Vuslateri'nin gelinliği

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.872
40.692
698
alıntıdır

2015'in son gününde Edip Burak Ertoğan ile evlenen Gonca Vuslateri, önceki gün gelinlik giydi. Phuket Adası'ndaki balayını bitirip İstanbul'a dönen oyuncu önceki gün evinde sevdikleri için bir kutlama yaptı. Bu anlarını instagram'da paylaşan Vuslateri, gelinliği hazırlayan Özlem Süer ve Hakan Akkaya'ya teşekkür etti.

1178857_2ef2fc744b00b63dd6ea0c37b90a324f.jpg

Gonca Vuslateri, geçtiğimiz hafta sürpriz nikâhı için "Evet, evlendim, Kutlama Atilla Özdemiroğlu'nun dizinin dibinde olacak" demişti.

Hic hos olmamis.

Ustune para verseler giymem heralde.

Hic olmamis, arti su kız cok fazla donuk ölü gibi tuhaf bir sey var bu kizda ya...

geçtim herşeyi berbat zaten,ama ustaya saygısızlık olmuş,sürekli bir öpüş,sarmaş dolaş,ustayı zaten rahatsız,bir yerde karşılaştım kendısı ıle,nasıl kıbar,nasıl naif,Allah sfa versin,çok dua ettim kendısıne

Çok dekolte .. bu ünlülerdeki gelinlik dekoltesi sevdasınıda anlamıyorum inanılmaz sakil duruyor

bu ne be... yatak odasında evet çok hoş olabilirdi ama kendi nikahında basitlikten öte gidememiş... saç modeli de durumu desteklemiş tipi kaymış kaymış az sonra yere yıkılacak zaar.

Back
X