Gönderdiğim sürpriz pastaya pismi temizmi espirisi

Söylemek yerine Keşke içinde saklasaymış yemezsen yeme be adam at çöpe niye söylüyorsun kırılmakta haklısınız
Kesınlıkle katılıyorum.

Ne bekliyordu altına son model bı araba mı? O zaman nereden aldın diye pis dıye konuşabılecekmıydı?
Terbiyesizlik bu resmen.

burada her tür yorum için konu açılıyor. çok uçuk şeyler düşünmüyorum erkekleri tanıyorum. konu sahibinin temkinli olmasını sağlayabileceksem ileride üzülmesini engelleyeceksem yazarım. rahatsız olursa kendisi söylerdi zaten. belki hiç farkında olmadığı bir şeydi bundan sonra temkinli olup dediğimi dikkat edecek ve belki kandırılmaktan kurtulacak? ben böyle düşünüyorum. bir şey yoksa da ortaya çıkar zaten. gerçeklerin her daim ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır.

çok aşırı titiz kadınlar vardır burada forumda da hangisi doğum gününde bir sürpriz yapılsa böyle bir şekilde böyle bir cevap verir? en kötü ihtimal yemez ama teşekkür eder yine gayet güzel bir şekilde.

Tabi ki söyleyin farklı bir açıdan bakmış olur konu sahibi ama bir kere söyler geçersiniz ortada hicbirsey yokken bu kadar ısrarla bu işte pislik var diye ikna etmeye calisarak aklına sokmak hoş değil bence.

Erkekleri tanimiyorsunuz, siz bütün erkekleri taniyorsaniz ben hayatimda erkek gormemisimdir. Şu "karşı cinsi çözdüm, hepsini tanıyorum" kafalarıyla devamli paranoya yaparak huzurlu bir ilişki olmaz, baskalarina da durduk yere aşılamaya gerek yok ortada gercek bir sebeb yoksa.

Hediyeyi bu şekilde sorgulaması bence de hoş değil ama işyerinde flört ettiği kız pastayı gördü diye olmamıştır muhtemelen bunlar. :)

Başka şehirde olan sevgilime doğum günü sebebiyle netten sipariş vererek güzel bir doğum günü pastası gönderdim çok duygulandı teşekkürünü falan gayet kibar etti.Sonra konuşma arasında dediki ya pismi temiz mi baktınmı iyice sayfasına falan yoklamışın ama dedi.Bende içine sinmediyse yemeyin at çöpe gitsin dedim.Sonuçta iyi olduğunu düşündüğümüz yerlerden sipariş veriyoruz kim yapıyor nasıl yapıyor nerden biliyim ben.Sonra bozulduğumu anlayınca özür diledi açıklama falan yapmaya çalıştı ama kalp kırıldı bir kere.Hiç hoş değildi binbir zorlukla yolladım ya.
Tam bir hoduk

Uzaktan kargoyla gelmiş yiyecek için işkillenmesi normal. Ben olsam erkek arkadaşımın bulunduğu memlekette zincir pastane şubesi varsa mesela orayı seçer arar göndertir, havaleyle gönderirdim parasını :))) garantici insanım şahsen

Uzaktan kargoyla gelmiş yiyecek için işkillenmesi normal. Ben olsam erkek arkadaşımın bulunduğu memlekette zincir pastane şubesi varsa mesela orayı seçer arar göndertir, havaleyle gönderirdim parasını :))) garantici insanım şahsen
Aynen öyle yaptim şehirden şehire pastayi kargoyla yollamadım tabiiki

Hediye gelmiş bir pasta, pis de gelse, insan yemez ama bunu karşı tarafa duyurmaz. Sonuçta hangi duygularla yollandığı belli, önemli olan pastanın durumu değil, o duygular. İşte buna birinci kalite odunluk deniyor. Düşünmeden, kötü niyeti olmadan söylemiştir ama bu yontulmaya ihtiyacı olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Back
X