- Konu Sahibi SalakSacma
Evlenince de böyle devam ediyor. Özür beklerken kendini özür diler halde buluyorsun.Bugun iş çıkışı sevglimi onda araba olmadıgı için ben bıraktım . Evimle mesafesi 10 dk bıraktıgım yerin akşam saat 10 gibiydi .
Eve gidince mesaj at gittim diye ded . Eve geldim geldim yazmışım ama mesaj gitmemiş 40 dk sonra gitmiş ve merak edip arayıp sormamış
Bende yazdım akşam vakti bu kadar süre yazmamışm hiç mi merak etmedin belki başıma yolda bişey geldi dedim oda merak ettm ama gitmemişdir diye yazmadım dedi bende tamam dedm bunun üstüne 3 saat mesaj atmadı sonrada beni arayıp kavga etti . Çok düşündüysen internetini açsaydın madem öyle ben ne yapmışım düşüncesiz oldum bilmem ne diye bende sadece ufak bi trip attım ve kavgayla karşılık veriyosun sadece özür dilerim yazcaktım demen yeterliydi dedm bidaha arabayla yanıma gelme benide biyere bırakma fln diye uzattıda Uzattı okadar çok kavga ettiki aklım almadı . Her zaman böyle ufacık bi hatasını söylesem bana göre öyle olan ona göre yanlış değil ve bu olay büyüyüp kocaman oluyo ve biz küsüyoruz ben ne yapmalıyım
Gönlümün alınmaması bi yana üstne kavga çıkıyo bide ?