Gönlümün alınmasını beklemek hata mı?

Bugun iş çıkışı sevglimi onda araba olmadıgı için ben bıraktım . Evimle mesafesi 10 dk bıraktıgım yerin akşam saat 10 gibiydi .
Eve gidince mesaj at gittim diye ded . Eve geldim geldim yazmışım ama mesaj gitmemiş 40 dk sonra gitmiş ve merak edip arayıp sormamış
Bende yazdım akşam vakti bu kadar süre yazmamışm hiç mi merak etmedin belki başıma yolda bişey geldi dedim oda merak ettm ama gitmemişdir diye yazmadım dedi bende tamam dedm bunun üstüne 3 saat mesaj atmadı sonrada beni arayıp kavga etti . Çok düşündüysen internetini açsaydın madem öyle ben ne yapmışım düşüncesiz oldum bilmem ne diye bende sadece ufak bi trip attım ve kavgayla karşılık veriyosun sadece özür dilerim yazcaktım demen yeterliydi dedm bidaha arabayla yanıma gelme benide biyere bırakma fln diye uzattıda Uzattı okadar çok kavga ettiki aklım almadı . Her zaman böyle ufacık bi hatasını söylesem bana göre öyle olan ona göre yanlış değil ve bu olay büyüyüp kocaman oluyo ve biz küsüyoruz ben ne yapmalıyım
Gönlümün alınmaması bi yana üstne kavga çıkıyo bide ?
Evlenince de böyle devam ediyor. Özür beklerken kendini özür diler halde buluyorsun.

Ne var kızlar kovalarda bu kadar? Ben teraziyim sevgilim kova. Üzülüyorum siz böyle yazdıkça :D

Benim eşim de kova. 😂 Bazen cekilmiyor cidden ama o kadar da şey değil ya kova erkeklerini ben severim. Arkadas olarakta, sevgili olarakta severim en sonunda da evlendim bitanesiyle.
Ama yukselenini bilemiyorum benim adamin 🤔🤔 O önemli.

Adam o saatte başınıza bir şey gelecek diye düşünseydi niye işini yaptırtsın ki size. Bir de o saatte arabayla gidip götürüyorsunuz sonra niye merak etmedi diyorsunuz çok garip. Olaya gelince de üste çıkan insanlardan nefret ederim. Nasıl çekiyorsunuz bilmem.

Benim eşim de kova. 😂 Bazen cekilmiyor cidden ama o kadar da şey değil ya kova erkeklerini ben severim. Arkadas olarakta, sevgili olarakta severim en sonunda da evlendim bitanesiyle.
Ama yukselenini bilemiyorum benim adamin 🤔🤔 O önemli.
Dayım da kova, onunla da çok iyi anlaşırdım. Biz galiba hava grubu olmaktan kurtarıyoruz :D. Başka hiç kimseyle kuramadığım ayrı bir bağ var çünlü 😂

Dayım da kova, onunla da çok iyi anlaşırdım. Biz galiba hava grubu olmaktan kurtarıyoruz :D. Başka hiç kimseyle kuramadığım ayrı bir bağ var çünlü 😂

Benim icin de kovalarin yeri bir ayri oldu hep bilmem tesaduf mudur nedir artik ama oyle denk geldi surekli. 😁 Lakin ben koç burcuyum yukselen akrep 🤔

Not: Gorumcem hariç, o da kova ama nefret ettim 😂😂

Ne var kızlar kovalarda bu kadar? Ben teraziyim sevgilim kova. Üzülüyorum siz böyle yazdıkça :KK70:
Şimdi terazi hava grubu o yuzden hava grubu bir burçla anlasmanda sıkıntı olmaz ki terazi o kadar uyumludur ki onunla gecinemeyen burc yoktur bence, varsa sorun o kisidedir
Kova ise aslanin zit burcu belki o yüzden anlaşamıyoruzdur ama ben şahsen cok kova ile.iletisimde oldum özellikle erkekler icin söylüyorum ki kesinlikle anlasamiyorum, fazla egolu ve ben bilirim modundalar. Üstelik dünya sadece onların etrafinda dönüyor yani kendisine yapilmasini istedikleri seyi kendileri yapmiyorlar. Benim hayatımı didikleyen ama kendisine soru sorulmasin sınırsız özgürlük isteyen bencil karakterde insanlar genelde kova burcu erkekleri. Şahsen sınırsız özgürlük yoktur bana göre, iki kisilik iliskide esit sorumluluk vardir ama onlarda sorumluluk almadan yükleme durumu var. Neyse bu kadar kâfi bence yazarken yoruldum :)

Ne kadar tahammülsüz. Madem merak etmiyo niye gidince mesaj at diyor.
Laf olsun diyemi. Mesafe koy arana eninde sonunda anlar hatasini. Anlamazsada bi cacik olmaz bundan sal ipini gitsin .

Bugun iş çıkışı sevglimi onda araba olmadıgı için ben bıraktım . Evimle mesafesi 10 dk bıraktıgım yerin akşam saat 10 gibiydi .
Eve gidince mesaj at gittim diye ded . Eve geldim geldim yazmışım ama mesaj gitmemiş 40 dk sonra gitmiş ve merak edip arayıp sormamış
Bende yazdım akşam vakti bu kadar süre yazmamışm hiç mi merak etmedin belki başıma yolda bişey geldi dedim oda merak ettm ama gitmemişdir diye yazmadım dedi bende tamam dedm bunun üstüne 3 saat mesaj atmadı sonrada beni arayıp kavga etti . Çok düşündüysen internetini açsaydın madem öyle ben ne yapmışım düşüncesiz oldum bilmem ne diye bende sadece ufak bi trip attım ve kavgayla karşılık veriyosun sadece özür dilerim yazcaktım demen yeterliydi dedm bidaha arabayla yanıma gelme benide biyere bırakma fln diye uzattıda Uzattı okadar çok kavga ettiki aklım almadı . Her zaman böyle ufacık bi hatasını söylesem bana göre öyle olan ona göre yanlış değil ve bu olay büyüyüp kocaman oluyo ve biz küsüyoruz ben ne yapmalıyım
Böyle karakterler ne evlilikte ne sevgili hayatında çekilmiyor . üzmeyin kendinizi

Aslan burcu erkeği bu nerde olsa tanırım. Şimdiden kendini yıpratırsan evlenince çok daha fazla yıpranırsın. Hata yaptığını kabul etmeyen insan çok tehlikelidir.
Aynen oyle ben kusursuzum diyorsa kaç ondan ve oradan hemen kaaaç.

Saçma bir kavga sebebi...ama bir sorun olduğunda hemennkavga ediyorsa saygısı yok size belliki yolverin gitsin..daha çok yıpranmamanız adına

Back
X