• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gonophene ve klomen veya türevleri kullananlar acil destek

neslihantuncel

pretty
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2014
15
3
8
lütfen acil yardım yumurta uyarıcı gonophene klomen veya türevlerini kullananlar nasıl ve ne dozlarda kullandınız ve etkılı oldumu? acil destek kızlar.

lütfen acil yardım yumurta uyarıcı gonophene klomen veya türevlerini kullananlar nasıl ve ne dozlarda kullandınız ve etkılı oldumu? acil destek kızlar.

canım ben klomen kullandım ilk kullandığımda günde 2 taplet kullandım aynı anda 5 gün sonra 14.gün yumurtam 15 mmfalandı çatlatma iğnesi vurulmadım ve sonuçta 5 cm kistim oldu ve hamilelik oluşmadığı gibi birde kist için ilaç kullandım bir ayda öyle boşuna gitmiş oldu.sonraki ay başka bi doktora gittim o da klomen verdi ama tek tablet kullan o ay adetin 11.13.15.17.günlerinde akabine adet görürsen yine tek dozz klomen kullan bu sefer adetin 12.14.16.18.günlerinde ilişki olsun ve yumurta takibine gerek yok falan dedi.ben ısrarla bana kist yaptı dedikçe o ısrarla dozu düşürdüm yapmıyacak dedi ama 2 ay sonunda 5,5cm kist oldu.yani ben hep bebek umdum o hep kist oldu........
sonra ilk klomen veren tüp bebek doktoruma tekrar gittim klomenden vazgeçti tabii bu seferde letu diye bi ilaç verdi onda çok şükür yumurtlama oldu adetin 12.günü 17 mm falandi 14.günüde çatlamıştı kendiliğinden ama negatifle sonuçlandı.tam 3 kere letu kullandım gebelik olmadı ama kistte yapmadı yumurtlamada iyi dereceydi....

klomen ılk kullandığımda gün de 2 kere sabah ve aksam almıstım ve kıst olustu. sımde tekrar kullandım günde 1 kere ve kıst olmadan büyüdü çok sükür yumurtalıklar

klomen ılk kullandığımda gün de 2 kere sabah ve aksam almıstım ve kıst olustu. sımde tekrar kullandım günde 1 kere ve kıst olmadan büyüdü çok sükür yumurtalıklar

ben de 2.denemede aynı şekilde kullandım yumurta takibinde anlaşılmılyor adet gecikmesi de yapmıyor zaten ancak yumurta çatladı mı diye adetin 15 16.gününde gidince ve tabi rutin kontrolde anlaşılıyor ki çatlamamış ve orda nur topu gibi kist yapmış :)) benim böyle oldu yani ama herkeste farklı tabii ama 2 yıl gebelik oluşmamışsa bu yöntemler çok umut verici olmuyormuş

Back
X