• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gönül almak...

bofobof

Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2016
363
240
18
Meraba kızlar...

Çok sevdiğim bir insan var öyle ki onu canımın bir parçası olarak görüyorum...
Çok kırdım çok incittim helede eski eşim sebebiyle olan meselelerden geçmişte yaşadığım tatsız olaylar yüzünden aramız açıldı
Önceleri bana karşı temkinliydi en azından anlayarak yaklaşıyordu ama ben o buhranli dönemimde onu haddinden fazla kırdım o da bi insan sonuçta artık pes etti
bense geçmişteki yorgunluklarım yuuznden farkına varsamda gurur biraz yaptilalrimi da farkettigim için hem cesaret edemedim gönlünü almak için hemde dediğim gibi geçmiş yaralarım yüzünden hazır değildim...
Uzun bi aradı 1 aydır diyolog yok aramızda. En son konuştuğumuzda çocuk gibi atışmistik ben alaycı bi şekilde sırf canı acişin diye canımı acittigi için intikam alircasina konuşmuştum bu şekilde son bulmustu en son konuşma

Ben su anda adliyede çalışıyorum 1 hafta oldu ise başlayalı. Onunda adliyeyle alakali bi dava durumu vardı alacak verecek yüzünden yardım etmek için sordum
Tcsini iistedim bakmak için

Konuşma diyolog aynen şu şekilde...

Ben : TC ni gönderir misin
O : Niye
B: Gönderir misin
O: Ne için
B :Gerek olmasa istemem
.....

45 dk sonra imesai bitimine 1 saat kala artık
Ben : ?
O: Biz seninle bişey değiliz ne diye gönderecem böyle emir vaki konuşamazsın vermiyorum tc felan

Beñ:
"Verir misin" deki misin ifadesi TDK da rica emir kalibina girer
bilmiyorsan yada hatirlamiyorsan söyleyeyim

yogunlugumdan dolayi sürekli telefonla uğraşmiyorum verirsen sevinirim

O: Vermem mesaj atma

gördüğünüz gibi çok çocukça
ama yani bende çok.kırdım...
Sizce onun bana durumu nedir ve ben onun gönlünü almak için ne yapayım

Napayım çok seviyorum trip atan o ama bende ona yapıyorum misliyle...
Bir dahaki konuşmada nasıl yaklaşayin... Bazen durduk yere hiç beklemediği halde seni seviyorum yaz gönder diyor akıl ama akıllica bi akıl değil gibi ki değilde :/
Onsuz hayatın tadı yok :KK43:

ya sen kaç yaşındasın?

gerçekten çok saygısızca davranmışsın. adam senden kurtulduğuan şükretsin.birinden tc isityosan düzgünce açıklasana sebebini herkes senn isteklerin karşısında kul köle olamaz. bi de kinayeli kinayeli açıklamış. hoff valla ben daraldım ya.

ya sen kaç yaşındasın?

gerçekten çok saygısızca davranmışsın. adam senden kurtulduğuan şükretsin.birinden tc isityosan düzgünce açıklasana sebebini herkes senn isteklerin karşısında kul köle olamaz. bi de kinayeli kinayeli açıklamış. hoff valla ben daraldım ya.

iyide o sebebini zaten biliyo tc neden istenir??? ad soyad yeterli değil binlerce onun adından soyadından insan var tc istemek gerekiyo heralde sisteme girmek için... Siz kaç yaşındasiniz pardon???

Çok çocukca kusura bakmayın.
Ona yaptığınız hatanın farkındasınız madem, artık ters ters cevaplar vermeyip gönül almayı deneyin.

iyide o sebebini zaten biliyo tc neden istenir??? ad soyad yeterli değil binlerce onun adından soyadından insan var tc istemek gerekiyo heralde sisteme girmek için... Siz kaç yaşındasiniz pardon???
Valla bu cevabı verdiğine göre belliki atar gider iliklerine işlemiş.

pardon da tc mi eşim istese bile hayırdır ne için lazım derim. bu ona güvensiziliğimden değildir, normal bir merak için dahi sorulur. lazım ki soruyorum demektense senin şu adli işinde bir gelişme var bakıyım dedim denir

kızlar farkındayım ya niye sizde vurun kahoeye dercesine yapıyorsunuz eleştirinin diye değil zaten iki arada bi derede kaldım... bari akıl verin de bende şu Saçmalığımin seyrini değiştireyim diye sizinleyim yani eleştiri kabul etmiyor degilim ama sizden stedigim yardımin akıl almanın haricinde davraniyorsunuz sonuçta objektif olarak bakan bi tarafsiniz sizin görüşünüz bu yuzden daha da anlamlızaten kendinin farkındayım daha çok evet hata yaptım ahhhh ben ahh ye daha beter davrnanip panik olmam zaten an meselesi sadece yol yordam bekliyorum :(( ki zaten daha fazla hata yapmayayim diye içim içimi yesede yersiz konuşmalar yapmak istemiyorum ona karşı

ya tc mi biri istese hayırdır derim kim olduğu farketmez sırf kötü düşündüğümden değil meraktan. Böyle cevap alsam babama bile söylemem.

kızlar farkındayım ya niye sizde vurun kahoeye dercesine yapıyorsunuz eleştirinin diye değil zaten iki arada bi derede kaldım... bari akıl verin de bende şu Saçmalığımin seyrini değiştireyim diye sizinleyim yani eleştiri kabul etmiyor degilim ama sizden stedigim yardımin akıl almanın haricinde davraniyorsunuz sonuçta objektif olarak bakan bi tarafsiniz sizin görüşünüz bu yuzden daha da anlamlızaten kendinin farkındayım daha çok evet hata yaptım ahhhh ben ahh ye daha beter davrnanip panik olmam zaten an meselesi sadece yol yordam bekliyorum :KK43:( ki zaten daha fazla hata yapmayayim diye içim içimi yesede yersiz konuşmalar yapmak istemiyorum ona karşı

terslemediğin zaman insanlar burada sana yardımcı olacaktır.
terslemediğin zaman normal hayatında da gönül almak zorunda kalmayacaksındır.
empati yeteneğini geliştir.
kendine yapılmasını istemediğini bir başkasına yapma.
karşındakiyle güzel üslupla konuşmaya çalış.
insan dağ misalidir. sesi dağa çarpıp kendine döner...

pardon da tc mi eşim istese bile hayırdır ne için lazım derim. bu ona güvensiziliğimden değildir, normal bir merak için dahi sorulur. lazım ki soruyorum demektense senin şu adli işinde bir gelişme var bakıyım dedim denir

Konuşmayi kısa tutarım sonrada gelismeyi tutar Screen shot alır gönderim diye o tarz cevap verdiydim
Küsuz diye ilerletmek icin bahane buluyor sanmasin diye cevaplamadim yoksa imali imali gene konuşurdum... o da beni cok kırdı ailesi yüzünden ... bende ona kırgınim ...

bence içinizdekileri yüzüne söyleyin. İçim rahat değil tüm stresimi sende attığımın ve senin de artık bunaldığının farkındayım. Daha dikkatli olacağım kusura bakma diyin. Ben olsaydım iş yerine çiçek gönderir bunu karta yazardım :rapci:

Ver ver diyecegine, adliyede calisiyorum ya uyap sisteminden dosyana bakabilirim istersen deseydin, en azindan yine vermese bile duzgun bir cevap alabilirdin.

Adliyede çalıştığımi biliyo isteyende kendisiydi bakmam için önceden bende işte daha yeni olduğum için sistemi daha hyeni ogrendim bulunduğum daire çok fazla yoğun koridorlara kadar dosya oluyo amacım kısa tutmaktı
İstediği için hemen bakıp göndermekti mudur görmeden
Çünkü izin yok böyle birşeye normal.olarak gelip ya kendisi yada avukatı bakabilir yada uyapta varsa açıp kendisi bakmalı

bence içinizdekileri yüzüne söyleyin. İçim rahat değil tüm stresimi sende attığımın ve senin de artık bunaldığının farkındayım. Daha dikkatli olacağım kusura bakma diyin. Ben olsaydım iş yerine çiçek gönderir bunu karta yazardım :rapci:

Yaaaa :spor::KK22: Aradığım tamda böyle bi fikir on numara sağolun:KK68:

e unutmuştur belki. soruyo sonuçta. isteyen sensin söylemen lazım. hala gelip yaptığın şeyin doğru olduğunu mu iddia ediyosun. adam sana iki kere sormuş inatla neden söylemiyosun ki?

Özrün iyice kabahatinden büyük. Şu tavrını bırak yoksa daha beter olacak işler.
Küs olmadığım arkadaşım bile mesaj atıp Kendi tcni yolla dese, ne diye vereyim sana tc derim yani. :KK14:
Sen tutup kırıp döktüğün birine dan diye mesaj atıp versene tcni deyip sert çıkmışsın.
Valla doğru dürüst özür dilemeyeceksen hiç irtibat kurma daha iyi. :KK54:

Back
X