- 2 Temmuz 2016
- 363
- 240
- 18
Meraba kızlar...
Çok sevdiğim bir insan var öyle ki onu canımın bir parçası olarak görüyorum...
Çok kırdım çok incittim helede eski eşim sebebiyle olan meselelerden geçmişte yaşadığım tatsız olaylar yüzünden aramız açıldı
Önceleri bana karşı temkinliydi en azından anlayarak yaklaşıyordu ama ben o buhranli dönemimde onu haddinden fazla kırdım o da bi insan sonuçta artık pes etti
bense geçmişteki yorgunluklarım yuuznden farkına varsamda gurur biraz yaptilalrimi da farkettigim için hem cesaret edemedim gönlünü almak için hemde dediğim gibi geçmiş yaralarım yüzünden hazır değildim...
Uzun bi aradı 1 aydır diyolog yok aramızda. En son konuştuğumuzda çocuk gibi atışmistik ben alaycı bi şekilde sırf canı acişin diye canımı acittigi için intikam alircasina konuşmuştum bu şekilde son bulmustu en son konuşma
Ben su anda adliyede çalışıyorum 1 hafta oldu ise başlayalı. Onunda adliyeyle alakali bi dava durumu vardı alacak verecek yüzünden yardım etmek için sordum
Tcsini iistedim bakmak için
Konuşma diyolog aynen şu şekilde...
Ben : TC ni gönderir misin
O : Niye
B: Gönderir misin
O: Ne için
B :Gerek olmasa istemem
.....
45 dk sonra imesai bitimine 1 saat kala artık
Ben : ?
O: Biz seninle bişey değiliz ne diye gönderecem böyle emir vaki konuşamazsın vermiyorum tc felan
Beñ:
"Verir misin" deki misin ifadesi TDK da rica emir kalibina girer
bilmiyorsan yada hatirlamiyorsan söyleyeyim
yogunlugumdan dolayi sürekli telefonla uğraşmiyorum verirsen sevinirim
O: Vermem mesaj atma
gördüğünüz gibi çok çocukça
ama yani bende çok.kırdım...
Sizce onun bana durumu nedir ve ben onun gönlünü almak için ne yapayım
Napayım çok seviyorum trip atan o ama bende ona yapıyorum misliyle...
Bir dahaki konuşmada nasıl yaklaşayin... Bazen durduk yere hiç beklemediği halde seni seviyorum yaz gönder diyor akıl ama akıllica bi akıl değil gibi ki değilde :/
Onsuz hayatın tadı yok
Çok sevdiğim bir insan var öyle ki onu canımın bir parçası olarak görüyorum...
Çok kırdım çok incittim helede eski eşim sebebiyle olan meselelerden geçmişte yaşadığım tatsız olaylar yüzünden aramız açıldı
Önceleri bana karşı temkinliydi en azından anlayarak yaklaşıyordu ama ben o buhranli dönemimde onu haddinden fazla kırdım o da bi insan sonuçta artık pes etti
bense geçmişteki yorgunluklarım yuuznden farkına varsamda gurur biraz yaptilalrimi da farkettigim için hem cesaret edemedim gönlünü almak için hemde dediğim gibi geçmiş yaralarım yüzünden hazır değildim...
Uzun bi aradı 1 aydır diyolog yok aramızda. En son konuştuğumuzda çocuk gibi atışmistik ben alaycı bi şekilde sırf canı acişin diye canımı acittigi için intikam alircasina konuşmuştum bu şekilde son bulmustu en son konuşma
Ben su anda adliyede çalışıyorum 1 hafta oldu ise başlayalı. Onunda adliyeyle alakali bi dava durumu vardı alacak verecek yüzünden yardım etmek için sordum
Tcsini iistedim bakmak için
Konuşma diyolog aynen şu şekilde...
Ben : TC ni gönderir misin
O : Niye
B: Gönderir misin
O: Ne için
B :Gerek olmasa istemem
.....
45 dk sonra imesai bitimine 1 saat kala artık
Ben : ?
O: Biz seninle bişey değiliz ne diye gönderecem böyle emir vaki konuşamazsın vermiyorum tc felan
Beñ:
"Verir misin" deki misin ifadesi TDK da rica emir kalibina girer
bilmiyorsan yada hatirlamiyorsan söyleyeyim
yogunlugumdan dolayi sürekli telefonla uğraşmiyorum verirsen sevinirim
O: Vermem mesaj atma
gördüğünüz gibi çok çocukça
ama yani bende çok.kırdım...
Sizce onun bana durumu nedir ve ben onun gönlünü almak için ne yapayım
Napayım çok seviyorum trip atan o ama bende ona yapıyorum misliyle...
Bir dahaki konuşmada nasıl yaklaşayin... Bazen durduk yere hiç beklemediği halde seni seviyorum yaz gönder diyor akıl ama akıllica bi akıl değil gibi ki değilde :/
Onsuz hayatın tadı yok