• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gönül almak...

Meraba kızlar...

Çok sevdiğim bir insan var öyle ki onu canımın bir parçası olarak görüyorum...
Çok kırdım çok incittim helede eski eşim sebebiyle olan meselelerden geçmişte yaşadığım tatsız olaylar yüzünden aramız açıldı
Önceleri bana karşı temkinliydi en azından anlayarak yaklaşıyordu ama ben o buhranli dönemimde onu haddinden fazla kırdım o da bi insan sonuçta artık pes etti
bense geçmişteki yorgunluklarım yuuznden farkına varsamda gurur biraz yaptilalrimi da farkettigim için hem cesaret edemedim gönlünü almak için hemde dediğim gibi geçmiş yaralarım yüzünden hazır değildim...
Uzun bi aradı 1 aydır diyolog yok aramızda. En son konuştuğumuzda çocuk gibi atışmistik ben alaycı bi şekilde sırf canı acişin diye canımı acittigi için intikam alircasina konuşmuştum bu şekilde son bulmustu en son konuşma

Ben su anda adliyede çalışıyorum 1 hafta oldu ise başlayalı. Onunda adliyeyle alakali bi dava durumu vardı alacak verecek yüzünden yardım etmek için sordum
Tcsini iistedim bakmak için

Konuşma diyolog aynen şu şekilde...

Ben : TC ni gönderir misin
O : Niye
B: Gönderir misin
O: Ne için
B :Gerek olmasa istemem
.....

45 dk sonra imesai bitimine 1 saat kala artık
Ben : ?
O: Biz seninle bişey değiliz ne diye gönderecem böyle emir vaki konuşamazsın vermiyorum tc felan

Beñ:
"Verir misin" deki misin ifadesi TDK da rica emir kalibina girer
bilmiyorsan yada hatirlamiyorsan söyleyeyim

yogunlugumdan dolayi sürekli telefonla uğraşmiyorum verirsen sevinirim

O: Vermem mesaj atma

gördüğünüz gibi çok çocukça
ama yani bende çok.kırdım...
Sizce onun bana durumu nedir ve ben onun gönlünü almak için ne yapayım

Napayım çok seviyorum trip atan o ama bende ona yapıyorum misliyle...
Bir dahaki konuşmada nasıl yaklaşayin... Bazen durduk yere hiç beklemediği halde seni seviyorum yaz gönder diyor akıl ama akıllica bi akıl değil gibi ki değilde :/
Onsuz hayatın tadı yok :KK43:
cocuk birşey yapmamış ki.... herşeyi cocukca yapan sensin.
tc sini neden sana versin ? hemde ver vermem ver vermem gibi..
sundan dolayı bundan dolayı sanayardım edebilirim istersen tc ni ver dosyana bakayım neden demedin ?
yok surada bunun anlamı budur diye aşagıladın ki cocuıgu.
adamın yerinde ben olsam seninle degil mesajlaşmak aynı dunyada olmayı bile istemem.
terbiyesizce....

kızlar farkındayım ya niye sizde vurun kahoeye dercesine yapıyorsunuz eleştirinin diye değil zaten iki arada bi derede kaldım... bari akıl verin de bende şu Saçmalığımin seyrini değiştireyim diye sizinleyim yani eleştiri kabul etmiyor degilim ama sizden stedigim yardımin akıl almanın haricinde davraniyorsunuz sonuçta objektif olarak bakan bi tarafsiniz sizin görüşünüz bu yuzden daha da anlamlızaten kendinin farkındayım daha çok evet hata yaptım ahhhh ben ahh ye daha beter davrnanip panik olmam zaten an meselesi sadece yol yordam bekliyorum :KK43:( ki zaten daha fazla hata yapmayayim diye içim içimi yesede yersiz konuşmalar yapmak istemiyorum ona karşı
hatayı bilerek ve isteyerek yapıyorsun ki... bir sevdigine sevgili olmasın arkadaşına kız kardeşine anana babana böyle (msja bakarak yazıyorum ) bir tavırla yaklaşıyorsan sende algılama-tavır-davranış bozuklıugu var. özgüvenin gereksiz mi yüksek acaba?
biriyle ilişkiye girmeden önce bence psikologa görün.

Alma gönlünü falan kadına yazık edersin şu konuşma üslubunu düzelt önce bi. Gerekçeni açıklayıp isteseydin verirdi belki ama o da pek muhattap olmak istiyor gibi gelmedi bana. Önce kendini düzeltmen lazım arkadaşlık ilişkine sonra bakarsın

Meraba kızlar...

Çok kırdım çok incittim helede eski eşim sebebiyle olan meselelerden geçmişte yaşadığım tatsız olaylar yüzünden aramız açıldı
Önceleri bana karşı temkinliydi en azından anlayarak yaklaşıyordu ama ben o buhranli dönemimde onu haddinden fazla kırdım o da bi insan sonuçta artık pes etti
bense geçmişteki yorgunluklarım yuuznden farkına varsamda gurur biraz yaptilalrimi da farkettigim için hem cesaret edemedim gönlünü almak için hemde dediğim gibi geçmiş yaralarım yüzünden hazır değildim...
Uzun bi aradı 1 aydır diyolog yok aramızda. En son konuştuğumuzda çocuk gibi atışmistik ben alaycı bi şekilde sırf canı acişin diye canımı acittigi için intikam alircasina konuşmuştum bu şekilde son bulmustu en son konuşma

Ben su anda adliyede çalışıyorum 1 hafta oldu ise başlayalı. Onunda adliyeyle alakali bi dava durumu vardı alacak verecek yüzünden yardım etmek için sordum

.....

O: Biz seninle bişey değiliz ne diye gönderecem böyle emir vaki konuşamazsın vermiyorum tc felan

Beñ:

Bir dahaki konuşmada nasıl yaklaşayin... Bazen durduk yere hiç beklemediği halde seni seviyorum yaz gönder diyor akıl ama akıllica bi akıl değil gibi ki değilde :/
Önce eski ilişkinin enkazını temizle , bir tedavi ol sonra da insanlara ,özellikle de duygusal bağ kurduğun kisilere emir erin gibi davranmaktan vazgeç . Ben sevgilinin yerinde olsam ,senden kurtuldugum için iki rekat şükür namazı kılardım. Üzgünüm !

Meraba kızlar...

.....

Beñ:

Trip degil bence niye versin ki tcsini size neden yani cok sacma bi arkadasim beni arasa tcni ver dese ne alaka derim ustune bi de israr etse ben de ayni tepkiyi veririm ustelik ne icin istediginizi de soylemiyorsunuz lazim diyorsunuz bu dialog tripli falan degil gayet olmasi gerektigi gibi

Back
X