Gonul almyan es

Windwoman

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2020
473
643
53
Merhaba arkadaşlar eşimle aslında çok iyi anlasrz bazen o bazen de ben alttan alirz ama diyelim tartıştık bi konuda ya da kırıldım ben ona asla gelip gönül almaz bazen iki üç gün konuşmam o da konuşmaz ama çok gergin olur 3 çocuğum var onlar tabi evdeki enerjiyi hissedyrlr genelde onlar için de olsa bazen de onu çok sevdgmden midr nedr ben barışmaya sinyal veririm ama o da çoğu zaman hemn karşılık verir.ama ben yorldm böyle hep kendini naza çeken eşten şimdi diceksinz sen alistrmssn tmm başlarda hata yaptm sonra farkettim ama bu durumu düzeltmek istyrm yani bana hep çok kıymetli oldugumu soylyr kus olma konusu haricinde hissettryr da ama böyle yaptığı zaman çok uzulyrm sanki degerszmsm gibi bu konuda defalarca konustm onunla kuş oldgm zaman çok üzgün oldgunu söylüyor ama niye bi adım atıp gelmyr bana ya da eşi böyle olup da degistirebilenler var mı yardim lutfen

Konuştum daha önce ya boş yere durup dururken tavır yaptgimi söylüyor ya da kendisi çok hatlysa ben barışma sonrasında duygularımı ifade edince çok uzulyr hatta konuşmama engel oluyr ama sonuç aynı anlamdm karakter mi erkeklerin bazısında suçlu ama özür kelimesi cikmyr agizlrndan

Benim eşimde böyledir. Çok iyi bir insan ama kavga edince günlerce trip atar, evin içerisinde şiş şiş gezer. Ben çok konuştum değiştiremedim. Farkında olmadan yapıyorum çoğunlukla diyor. En iyisi küsmemek 🙃

Ay inan duygularıma tercüman oldgnz aynı bi gerginlik bi gerginlik ama zoruma giden bi durum olyr umursamynca insanin da içinden gelmyr bi şey yokmuş gibi davranmk

O sahneyi ben de hatrldm 😅😅yani yazı seklimde mi bisi var yoksa gerçekten gerginliğim klavyeye mi gecms anlamdm tam ne demk ıstedn ama guldrdn beni😅😅

22 yillik evliyim, evlilik hayatimda herhangi bir tartisma,kırgınlık,kavga her ne olursa olsun hic birinde esim suc onda da olsa aslaaa bi kere bile alttan almadi,almaz...Huy sanirim.Cok yoruluyor ama insan bi kadin olarak.Normalde iyi bir insan ama alttan alma yok.Koç burcu,ben hep ona yoruyorum :)))

Merhaba arkadaşlar eşimle aslında çok iyi anlasrz bazen o bazen de ben alttan alirz ama diyelim tartıştık bi konuda ya da kırıldım ben ona asla gelip gönül almaz bazen iki üç gün konuşmam o da konuşmaz ama çok gergin olur 3 çocuğum var onlar tabi evdeki enerjiyi hissedyrlr genelde onlar için de olsa bazen de onu çok sevdgmden midr nedr ben barışmaya sinyal veririm ama o da çoğu zaman hemn karşılık verir.ama ben yorldm böyle hep kendini naza çeken eşten şimdi diceksinz sen alistrmssn tmm başlarda hata yaptm sonra farkettim ama bu durumu düzeltmek istyrm yani bana hep çok kıymetli oldugumu soylyr kus olma konusu haricinde hissettryr da ama böyle yaptığı zaman çok uzulyrm sanki degerszmsm gibi bu konuda defalarca konustm onunla kuş oldgm zaman çok üzgün oldgunu söylüyor ama niye bi adım atıp gelmyr bana ya da eşi böyle olup da degistirebilenler var mı yardim lutfen
Benm eşimde öyle oldu.. Ben eşimle çok tartışıp kavga etmem genelde alttan alırım çok sabırlıyımdır ama kırılınca küserim yani kendi içime kapanırm.. Önceden eşim gelir barışırdır galiba o da yoruldu ben küsüp konuşmayınca o da konuşmuyor ben konuşuncaya kadar.. Zaten uzun sürmez küslüğümz en fazla bir gün küs oluruz ama yatakları ayırmayız küs olsakta

Benim de akrep eşimin burcu.Evet çok iyi gerçekten biraz da fıtratı çok içe dönük sakin bi adam ondandır diye da bazen düşünyrm ama zoruma gidyr 13 yıllık evlym ben de hep ben adım atınca değerszmsm bi özrü haketmyrms gibi gelyr

Yani benim cevremde hic oyle gormedm denk gelmemsm demekki yalnız değilmişim bu konuda ben de yatakları asla ayırmam 13 yıllık evliliğinde bi kez yaptm o da bi hafta filan hiç konusmdm bana haksız yere çok kötü bağırmıştı sonra ilk kez o zaman gelip ayaklrima kapanmisti saka değil gerçekten affet diye kapnmsti ama onda büyük kabahtliydi anlis anlasilma uzerine cok kirmisti beni başka da bisi görmedim adam bütün özrünü onda kullanms galiba

İlla ki sözel özür beklemeyin.
Mimiklerle hareketlerle veya ne bikim.günluk hayata dair bircok detaylada ozur dilenebilir.

Hareketleri ben bi hödükluk ettim afedersin mesaji veriyorsa bosuna uzmeyin kendinizi.

Sesli harfler nereye gitti. İmla hataları, noktalama işaretlerini gectim de...Sesli harleri biz mi dolduracagiz? Güzelim Türkçe ne hale geldi....

Geçen de böyle biri ekside yazmış sesli harflerden tasarruf yapiyrsn diye adamda demiş bi mesjin 2 kontur olduğu dönemden geldm alışkanlık olmus😅ama benimkisi çok ders notları aliyordum ondan sonra oluştu ben de farkettim ama klavyemede gecms pc de ders notları alırken de hep böyle yazyrm aliskanlik😊

Back
X