Melek Baykal ve Engin Şenkan, Barış Manço‘nun ölümsüz eserinin ismini alan “Gönül Ferman Dinlemiyor” ile çok yakında Show Tv’de ekrana gelecekler. Show‘da tanıtım fragmanı dönmeye başlayan Gönül Ferman Dinlemiyor Dizisi Şubat ayında Show Tv‘de…
Melek Baykal herşey dahilde anlatırken duymuştum anlattığına göre sıcak bir diziye benziyor dört gözle bekliyorumzemuszemus umarım hayal kırıklığı yaşamam
barış mançonun o şarkısı bana çok dokunur nerde duysam ya ağlarım yada gözlerim dolar akşam fragmanını gördüm yine duygulandım eğer dizide tıpkı şarkıda anlatıldığı gibiyse çok ağlatır umarım show tv.bu diziyi elinden kaçırmaz uygun bi güne ve saate koyarda izleriz
ikinci bahar tadında bi dizi olucak gibi, Barış Mançonun şarkısı çok güzel olmuş çok beğendim, Melek Baykal ve Engin Şenkanında oyunculuklarını çok beğeniorum..
barış mançonun o şarkısı bana çok dokunur nerde duysam ya ağlarım yada gözlerim dolar akşam fragmanını gördüm yine duygulandım eğer dizide tıpkı şarkıda anlatıldığı gibiyse çok ağlatır umarım show tv.bu diziyi elinden kaçırmaz uygun bi güne ve saate koyarda izleriz