Gönül Ferman Dinlemiyor Show tv

AzRASILAM

Nirvana
Pro Üye
26 Nisan 2008
21.009
7.620
773
39
Melek Baykal ve Engin Şenkan, Barış Manço‘nun ölümsüz eserinin ismini alan “Gönül Ferman Dinlemiyor” ile çok yakında Show Tv’de ekrana gelecekler. Show‘da tanıtım fragmanı dönmeye başlayan Gönül Ferman Dinlemiyor Dizisi Şubat ayında Show Tv‘de…

Ben Melek Baykalı çok severim zaten güzel de bir diziye benziyor. Ben izlemeyi düşünüyorum.

Melek Baykal herşey dahilde anlatırken duymuştum anlattığına göre sıcak bir diziye benziyor dört gözle bekliyorumzemuszemus umarım hayal kırıklığı yaşamam :D:D

barış mançonun o şarkısı bana çok dokunur nerde duysam ya ağlarım yada gözlerim dolar akşam fragmanını gördüm yine duygulandım eğer dizide tıpkı şarkıda anlatıldığı gibiyse çok ağlatır umarım show tv.bu diziyi elinden kaçırmaz uygun bi güne ve saate koyarda izleriz

ben şimdiden merakla bekliorumzemuszemus

ikinci bahar tadında bi dizi olucak gibi, Barış Mançonun şarkısı çok güzel olmuş çok beğendim, Melek Baykal ve Engin Şenkanında oyunculuklarını çok beğeniorum..

umarım güzel sıcacık bi dizi olur a.s.

barış mançonun o şarkısı bana çok dokunur nerde duysam ya ağlarım yada gözlerim dolar akşam fragmanını gördüm yine duygulandım eğer dizide tıpkı şarkıda anlatıldığı gibiyse çok ağlatır umarım show tv.bu diziyi elinden kaçırmaz uygun bi güne ve saate koyarda izleriz

kaydirigubbakcemile5

bende merakla bekliyorum :1rolleyes:

bu diziye ne oldu ya fragmanı bile yok bilgisi olan var mı :uhm:

valla bende merak ediyorum birden kestiler fragman filan yok ortada kesin show tv başka kanala kaptırmıştır

Ben diziyi beğenerek izliyorum keyif alarak izlediğim dizilerden bir tanesi, diğeride Canım Ailem..

Konuyu çok güzel yakalamışlar oyuncularda iyi seçilmiş bence dilerim devamlılığı olur..

Back
X