Gönül İlişkileri

ArtemisAsigi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2018
327
212
18
37
arkadaşlar bende geçmişte bi durum oldu, mesela adamdan hoşlanmıyorsam ben peşimden koştur koştur geldi ben hoşlanıp ona yönelince tak diye başkasına gitti ama ben ne zaman tersinin düşünsem geçtiğimiz yıllarda adamlar koştur koştur geldi. Hani yasak olmasa başka bi etki var diyeceğim, yorumlarınız neler ?

kaçan kovalanıır malesef. sımdıkı erkekler cok kurnaz ılgıyı hısettıklerı an kacıyorlar
Haklısınız ama kadınlar sanırım koştu peşlerinden ondan bir yerleri kalkmış, evi arabası olan erkeğe aşkım diye koşan bir sürü kız biliyorum :/

Haklısınız ama kadınlar sanırım koştu peşlerinden ondan bir yerleri kalkmış, evi arabası olan erkeğe aşkım diye koşan bir sürü kız biliyorum :/

haklısın canım benımde karsıma gelen hep kocan kovalanır taktıgını sevdı. bende gelemedım bu tıp oyunlara ırtıbatımı tamamen kestım sonra arkamdan kostular ama nafıle. hıc çekilmez boyleleri

Bir seyi istersen olur istemezsen olmaz derler ya o mu oluyor acaba sende de belki oyledir.

Bir de diger kizlarda bir cikar goruyorlarsa ondan kovaliyor da olabilirler.

Bilmiyorum ki canım, çıkar derken ne gibi mesela ?

Benimkiler tahmin maddi parasal cikar olabilir veya cinsellik de olabilir aklimiza gelmeyen seyler de olabilir..

Kisiligin nasil ve o erkeklerin kisiligi nasil bunlar da onemli belki sana zit huylari var ondan da gidiyorlar herkes farkli bosver giden insana ne denilebilir demek ki sana uygun degiller.

Benimkiler tahmin maddi parasal cikar olabilir veya cinsellik de olabilir aklimiza gelmeyen seyler de olabilir..

Kisiligin nasil ve o erkeklerin kisiligi nasil bunlar da onemli belki sana zit huylari var ondan da gidiyorlar herkes farkli bosver giden insana ne denilebilir demek ki sana uygun degiller.
Gördüklerim kızın ailesi zenginse yapışıyorlar şu aynı soyadlı iki ünlü evlendi Ya, erkek kadının parasına gitti. Ya da kızı kullanabiliyorsa tercih ediyor Yani kız her dediğini yapan bir tipse kadını alıp kullanıyor çok sıkıldım bunlardan .

haklısın canım benımde karsıma gelen hep kocan kovalanır taktıgını sevdı. bende gelemedım bu tıp oyunlara ırtıbatımı tamamen kestım sonra arkamdan kostular ama nafıle. hıc çekilmez boyleleri
Ya herkes taktik yapıyor ki birbirine birde şu hesapları ödenen kadınlar nasıl ödetiyor bi anlasam cidden onlardan cevap bekliyorum . Adam seviyor diye ödüyor diye bir şey kesinlikle yok.

Back
X